Kada ostane hrane od ručka, pogotovo ako je u pitanju neko meso - i to pohano - mnogi se vesele tim ostacima u kojima onda uživaju u večernjim satima, ispred televizora. Ipak, jesti hladno pohano meso i nije neki užitak, ali postoji određena metoda kojom ga možete podgrijati kako bi ono bilo sočno i hrskavo kao i nakon prženja.
Kako prenosi Parade.com, najbolje bi bilo staviti meso u hladnjak, a pojesti ga možete u iduća 3 do 4 dana. Možete ga zamotati u aluminijsku foliju ili spremiti u plastičnu posudu.
Korisnik TikToka otkrio kako napraviti Big Mac umak:
Izvadite meso barem 30 minuta prije podgrijavanja kako bi se ono opustilo na sobnoj temperaturi.
Kada ste došli do koraka podgrijavanja, najbolje bi bilo postaviti meso u veliku posudu za pečenje (ovisno o količini, naravno) kako bi bilo razdvojeno i podgrijati u pećnici - u mikrovalnoj nećete moći postići hrskavost.
Izbacili ste ugljikohidrate, ali jedete meso i sir? Loša odluka...
hebeno