Kako napraviti savršene palačinke? Ako vam je ikada palo na pamet guglati ovo pitanje, vidjeli ste da niste jedini. I svatko tko ima svoj recept uvjeren je da je baš njegov najbolji za rahle, sočne palačinke. Istog je stava Hannah Loewentheil koja ja je na portalu Purewow otkrila koji tajni sastojak čini palačinke baš takvima. I ne bi nam nikada pao na pamet. Riječ je o masnoći slanine, odnosno masnoći koja ostaje na tavi nakon što ispečete slaninu u njoj. Na istoj toj masnoći pecite i palačinke, savjetuje Loewenthell, tvrdeći da okus slanine neće preuzeti okus ovog slatkog deserta. Vrijedi pokušati, barem s jednom ili dvije... U slast!
Ovo je tajni sastojak za palačinke zbog kojeg će ispasti bolje nego ikad
FOTO Knin u šoku: Ovo je zgrada u kojoj se dogodila tragedija, jedna osoba je poginula
Prema informacijama šibensko-kninske policije, dojava o eksploziji zaprimljena je sinoć u 23:01, a uzrok eksplozije zasad nije poznat
Zvijezde otkrivaju: Najbolji djedovi i bake rođeni su u ovih 5 horoskopskih znakova
Bake i djedovi za većinu djece su sigurna luka i osobe koje će uslišati gotovo svaku njihovu želju
KVIZ Ako u Hrvatskoj niste od jučer, ovo morate znati! Koliko gradova Lijepe naše znate prepoznati po slici?
Naše gradove i mjesta dolaze vidjeti turisti iz cijelog svijeta. A koliko ih mi, domaći, dobro poznajemo? Možete li ih pogoditi samo na temelju fotografije?
Jeste li čuli za impact poduzetništvo? Zaludjelo je svijet, a i u Hrvatskoj ima sve više sljedbenika
Tehnološki prodor: Hrvatski softver podiže standarde u Švicarskoj
A da tim znanstvenicima objasnimo da se radila i neslana svinjska mast koja se čuvala samo za kolače