Planinarski dom Jankovac nalazi se na 475 metara nadmorske visine, u restoranu su tražena tradicionalna jela na žlicu poput graha, čobanca i gulaša, no s obzirom na to da su ovdje jako ponosni na svoju šumu, osmislili su i poseban jelovnik nazvan "Šuma na tanjuru". Riječ je o slijedu od četiri jela, predjelo je roast beef od divlje svinje sa zapečenim povrćem i matovilcem nakon čega slijedi juha od šumskih gljiva s komadićima prženog kruha:
– Ja sam ih brao – dobacuje konobar Dražen Šafar noseći glavno jelo, file divlje svinje u umaku od šumskog voća i medvjeđeg luka s prilogom – okruglicama od gljiva i palentom s gljivama. Šumska parfe-krema služi se za desert u ovom hvaljenom meniju jankovačkog restorana s oznakom Okusi tradicije Podravine i Slavonije u kojem je vrlo često gužva, što zbog brojnih gostiju, što zbog nedostatka osoblja.