Sa svojim restoranom, sjenicama, vinskim podrumom, apartmanima uklopljenim u tradicijsku arhitekturu ovoga kraja te pozicijom na ulazu u Park prirode Kopački rit, Didin konak jedno je od omiljenih odredišta posjetitelja Baranje, a izvrsnim recenzijama nismo odoljeli ni mi.
Na meniju su po 4 eura paštete od čvaraka i divljači, nešto jeftinija riblja, čips od šarana (7 eura), perkelt od soma ili smuđa bez kostiju, pohani žablji kraci, teleći obrazi s rimskim njokima napravljenim od sira i griza (svako je jelo 13,5 eura), čobanac (11,5 eura), sataraš, rezanci s makom (4 eura)...
Namirnice se nabavljaju s lokalnih OPG-ova, tjestenina se radi ručno, paprika je, naravno, baranjska. Za neka se jela, poput šarana na rašljama ili perkelta od divljači, potrebno naručiti dan prije.
Izbor i kvaliteta jela 48
(do 50 bodova)
Izbor i ponuda pića 13
(do 15 bodova)
Posluga i ljubaznost 10
(do 10 bodova)
Dojmovi i prostor 19
(do 20 bodova)
Ukupnost ponude 5
(do 5 bodova)
Ukupno 95 VELIKA ZVIJEZDA
80-87 BODOVA - TRI ZVJEZDICE
88-94 BODOVA - ČETIRI ZVJEZDICE
95 BODOVA I VIŠE - VELIKA ZVIJEZDA