PROMO

Pinca, sirnica ili pogača? Svejedno, bitno da je svježe pečena!

Foto: Pan-pek
Pan-pek
Foto: Pan-pek
Pan-pek
Foto: Pan-pek
Pan-pek
Foto: Pan-pek
Pan-pek
01.04.2023.
u 07:57
Gdje po najsvježiju pincu ovog Uskrsa? U Pan-peku pince dolaze ravno iz pećnice, svaki dan i više puta dnevno.
Pogledaj originalni članak

Uskršnji blagdani nezamislivi su bez tradicionalne pince, omiljenog kolača na blagdanskom stolu. Zovemo je još i sirnica ili pogača, ali ono što je jedinstveno jest nedoljivost mirisa, okusa i teksture ovog popularnog uskrsnog kolača.

Iako svatko od nas vjerojatno u svojim kuharicama ima neki lijepi tradicionalni recept, manje je vjerojatno da ćemo u našim užurbanim rasporedima pronaći vremena za premješavanje tijesta na način na koji su to radile naše bake.

Međutim, to ne znači da se moramo odreći užitka u toploj kriški slatke pince jer baš takva će tijekom ovih blagdana svakodnevno i više puta izlaziti iz pećnica odabranih pekarnica Pan-peka.

Pan-pek jedini na tržištu u kategoriji velikih pekarnica nudi svježu pincu– dnevni proizvod koji se ručno dorađuje i priprema u dućanu u trenutku kupnje. U ponudi su mini pince od 100 grama, zlatno žute boje s karakterističnim rezom i granuliranim šećerom, što ih čini idealnim brzim obrokom.

Foto: Pan-pek
Na stol ravno iz Pan-pek pećnice: mala pinca 100 g

Pogledajte kako izgleda dio izrade svakodnevno svježe pečene Pan-pek Pince:

Uz toplu i svježu mini pincu, Pan-pek nudi klasičnu, pakiranu veliku pincu koja ima produljeni rok trajanja, a receptura je obogaćena i grožđicama za sve ljubitelje mediteranskog „dodira“. Oba proizvoda rađena su po jedinstvenoj recepturi koja se naslanja na naše tradicionalne recepte, a temelj su joj tri glavna sastojka – jaja, brašno i šećer, uz neizostavne arome koje joj daju karakterističan miris i okus.

Foto: Pan-pek
Velika pinca s grožđicama – jedinstvena receptura iz Pan-peka

Inače, pinca je navodno potekla iz doba Mletačke republike. Dok su u povijesti slastice i kolači bili luksuz koji su si mogli priuštiti samo određeni viši slojevi društva ili su se pekli samo za posebne prigode, danas u slasticama možemo uživati svakodnevno, pazeći pri tome na uravnoteženu i što zdraviju prehranu. Uskrs je jedan od onih dana u godini kada sebi priuštimo i mali izlazak iz okvira kada je slatko u pitanju, pa tako i naša topla pinca.

Foto: Pan-pek
Uskrs uz Pan-pek: Mala (100 g) i velika (270 g) pinca

Pekarska priča prožeta znanjem i ljubavlju

Stoga za sve slane i slatke trenutke rješenje je u Pan-pekovim prodavaonicama gdje se mogu pronaći, svježi ili ravno iz pećnice, brzi i ukusni sendviči, klipići ili pizze. Svi proizvodi dovršavaju se i pripremaju na licu mjesta osiguravajući svježinu i ukus na najvišoj razini.

Ovih uskršnjih blagdana dnevno svježe pečena pinca može se naći u odabranim Pan-pek prodavaonicama u Zagrebu i Varaždinu:

Pan-pek pripovijeda priču o pekarstvu vođenu ljubavlju, strašću i znanjem. U jednom od najpoznatijih pekarskih lanaca svakodnevicu čine mali trenuci – priprema tijesta, spajanje okusa, sastojaka i začina, osmišljavanje novih delicija, pečenje proizvoda do savršenstva i dijeljenju svega toga s vjernim kupcima.

U 73 prodavaonice diljem Hrvatske svakog su dana u ponudi osnovne i specijalne vrste kruha i peciva, slani i slatki proizvodi, svježi i pakirani kolači i torte. Kvalitetu svih proizvoda potvrđuje i IFS certifikat, jedna od najpriznatijih normi za sektor hrane, dodijeljen kao potvrda usklađenosti proizvoda o zadovoljavanju svih normi te potvrda ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Pan-pekovi proizvodi se mogu pronaći i u dvjestotinjak srednjih i malih trgovačkih poduzeća, u svim važnijim trgovačkim centrima, ali i školama, bolnicama, dječjim vrtićima i domovima.

JAMES GANDOLFINI

Bivša supruga je pomahnitala nakon razvoda! Nabrajala starlete s kojima ju je varao i seksualne devijacije u kojima je uživao

Sit javnog pranja prljava obiteljskog rublja, Gandolfini je samo kratko komentirao da u njenim navodima nema istine te da su braku presudili psihički problemi s kojima se odbijala suočiti. Ljubavnu sreću pronašao je u zagrljaju bivše manekenke Deborah Lin. Vjenčali su se u ljeto 2008. u njezinu rodnom Honoluluu, a kum im je bio glumčev sin. Nakon što su postali ponosni roditelji djevojčice Liliane Ruth, činilo se kako su se Gandolfiniju sve kockice posložile. Sudbina je, međutim, za njega imala drukčiji plan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr