Promo

Pintinox Premium pribor za jelo samo u BILLI

Foto: Promo
Pintinox Premium pribor za jelo samo u BILLI
VL
Autor
PR Članak
08.03.2017.
u 13:17
Pogledaj originalni članak

Od 9.3.2017. u svim BILLA supermarketima čeka vas nova ušteda pri kupovini Pintinox Premium pribora za jelo. Uz svaku kupovinu sakupljajte naljepnice i uštedite 71% za kupnju modernog i kvalitetetnog pribora za jelo koji će vaš stol učiniti ljepšim i drugačijim.

Uživanje u druženju s obitelji i prijateljima uvijek će zaokružiti posebno serviran stol i odabir najboljeg pribora za jelo. Pintinox Premium pribor svojim modernim talijanskim dizajnom, svevremenskom linijom i vrhunskom kvalitetom unijet će dašak Italije u vaš dom i svako jelo učiniti još boljim.

Tradiciju kvalitete u Italiji Pinti Inox pomno čuva i održava od 1929. godine pretvarajući metale u proizvode za kućanstvo. Pintinox Synthesis pribor izrađen je od 18/10 nehrđajućeg čelika, odlikuje ga iznimna otpornost na hrđanje, otporan je na kiseline, deterdžente i udarce te se može prati u perilicama posuđa, a izvrsnosti i higijenske kvalitete zadovoljavaju najviše standarde modernog kulinarstva.

U ponudi pribora za jelo nalaze se setovi od tri komada pribora, koje možete odabrati i kombinirati po vašim željama. Uz ponudu iz BILLE već za 355,20 kn kupite 30-djelni komplet premium pribora za jelo.

Pintinox Premium pribor za jelo u prodaji je po redovnim cijenama, a kupci sakupljanjem naljepnica mogu ostvariti popust od 71%.

Od 9.3.2017. do 17.5.2017. obavljanjem svakodnevne kupovine u BILLA supermarketima za svakih potrošenih 25 kn dobivate naljepnicu. Uz sakupljene naljepnice moguće je ostvariti popust od 71% za kupovinu pribora za jelo. Naljepnice se lijepe na kartice, a pravilno popunjene kartice mogu se do 17.5.2017. (ili do isteka zaliha) zamijeniti za popust na odabrane proizvode iz Pintinox ponude.

Vrhunsku kvalitetu pribora za jelo Pintinox prati i jamstvo u trajanju od dvije godine.

Ne zaboravite – kupovinom u BILLI uvijek dobivate više.

*više o ponudi na www.billa.hr

Pogledajte na vecernji.hr