berba grožđa

Počela berba plavca malog - na starinski način

Foto: Slobodan Rosić
groždje, plavac (1)
Foto: Slobodan Rosić
groždje, plavac (1)
Foto: Slobodan Rosić
groždje, plavac (1)
Foto: Slobodan Rosić
groždje, plavac (1)
13.09.2012.
u 09:18
Da bi se iz plavca malog izvukla i zadnja kapljica, najkvalitetniji grozdovi se probiru i prerađuju na starinski način.
Pogledaj originalni članak

Berba plavca malog, postupa i dingača je u tijeku i ovogodišnji je urod izuzetne kvalitete. Da bi se iz plavca malog izvukla i zadnja kapljica, najkvalitetniji grozdovi se probiru i prerađuju na starinski način.

Ove dvije mlade dame zatekli smo u vinariji Matuško gdje je upravo probirna berba za Matuškov Superior.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ĆA
ćaćaća
19:52 14.09.2012.

ako grah nisu jele sve je ok..