Starenje nije tabu

Evo što slavna Cameron Diaz savjetuje ženama

Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
Glumica Cameron Diaz
Foto: Reuters/PIXSELL
cameron diaz
Foto: Reuters/PIXSELL
cameron diaz
15.03.2016.
u 00:10
- Najvažniji su mi moji odnosi s drugima i vlastito blagostanje. Kako se razvijam kao osoba - mentalno, emocionalno i fizički - otkrila je glumica
Pogledaj originalni članak

Plavokosa glumica Cameron Diaz (43) iza sebe ima zabavnu i uzbudljivu hollywoodsku karijeru, glumeći u nekim od najpopularnijh fillmova, ali to nije sve što joj je važno.

- Najvažniji su mi moji odnosi s drugima i vlastito blagostanje. Kako se razvijam kao osoba - mentalno, emocionalno i fizički - otkrila je glumica za Women's Health

Suautorica knjige "The Longevity Book", Diaz (Knjiga dugovječnosti) podijellila je neke od najboljih savjeta za dame svih dobi.

Dvadesete

Koštana masa jako je važna u dvadesetima, jer nakon tog perioda ne izgrađujemo kosti toliko. Stoga, dvadesete su idealno vrijeme za izgradnju kostiju kroz prehranu, fizički aktivnost i trening snage.

Tridesete

Nakon 35-e kod žena se smanjuje produkcija jajnih stanica. Ali, u to ne možete biti sigurni ako se ne testirate. Ukoliko vam je plodnost važna, testiranje je svakako jedna od stvari koju trebate napraviti.

Četrdesete

Sklapajte prijateljstva, veze, uključite se u zajednice i zaista si odajte čast. Ovo je prijelazno razdoblje do menopauze, stoga pripazite gdje se nalazite emocionalno, fizički i psihički. Žene koje su zbog toga pod stresom otežavaju si situaciju, dok one koje ju prihvate osjećaju manje posljedice.

>> Komedija godine s Cameron Diaz i Jasonom Segelom od danas u hrvatskim kinima

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar wopa
wopa
06:09 15.03.2016.

Imala je ona i uzbudljiv filmic :))

BU
bujad
06:15 15.03.2016.

Savjetuje druge a izgleda 10 godina starija.

MA
matador007
08:02 15.03.2016.

Ružna je. Njen savjet ne vrijedi.