ponosna je

Postala je baka s 36 godina: 'Planirala sam imati još svoje djece, ali sam stala na osmom'

Foto: Instagram
Postala je baka s 36 godina: 'Planirala sam imati još svoje djece, ali sam stala na osmom'
08.07.2024.
u 14:30
Ona i suprug cijelo se vrijeme brinu o unučiću
Pogledaj originalni članak

Jedna žena je otkrila da je postala baka sa samo 36 godina, kada je i sama planirala imati još djece. Ana Washington, koja sada ima 37 godina, u rujnu 2022. dobila je unuka Zenith Lee Net, koji sada ima skoro dvije godine. Oduvijek je očekivala da će biti mlada baka, jer je rodila svog prvorođenog Atayviona, Zenithovog oca, sa samo 16 godina.

Ana, zajedno sa svojim suprugom Trunnellom, sada stalno brine o svom unuku, kao i o svojih osmero djece. Ima dva sina, Atayviona, (20) i Roberta (15), i dvije kćeri, Faith (16) i Ameliah (8), kao i četvero pastorčadi. "Život bake u 37. godini prekrasno je iskustvo”, rekla je Ana, piše The Sun. 

 

"Imam energije da budem sa svojim unukom i on me tjera da želim ostati zdrava kako bih mogla biti u njegovom životu što duže mogu. Kad sam vani, mnogo ljudi mi kaže 'Tvoj sin je tako sladak'. Umjesto da im objasnim da sam ja njegova baka, samo kažem ‘Hvala’", dodaje. Ana iz Arizone, planirala je imati još vlastite djece prije nego što se Zenith rodio.

"Brinem se za svog unuka na puno radno vrijeme, tako da nemam puno vremena za izlaske ili za raditi bilo što. Također posjedujem vlastitu tvrtku i imam četvero vlastite djece, uz četvero suprugovih iz prijašnjeg braka, tako da je to naporan život. Saznanje da ću biti baka bilo je ludo jer sam još uvijek planirala imati svoju djecu. Briga o Zenithu je kao imati još jedno dijete samo bez dojenja. Moj suprug i ja odlučili smo se cijelo vrijeme brinuti o Zenithu tako da olakšamo svojoj kćeri". dodala je. 

VEZANI ČLANCI:

Ova mlada baka na društvenim mrežama često objavljuje, a najčešće su to šale vezane za njezin posao kozmetičarke, no vrlo često objavljuje i video sa svojom djecom, suprugom, te sa svojim unučićem Zenithom. 

Tvrdi da su jako sretna obitelj i da ne bi mijenjala ništa. "Sretni smo što brinemo o njemu kako bi imao najbolje moguće okruženje. Moja djeca koja su kod kuće pomažu brinuti o Zenithu tako da ima najviše pažnje i mogao bi biti prilično razmažen", našalila se. 

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:03 08.07.2024.

Veli njoj John: Vidiš kak se vremena mijenjaju? Nekad si mi bila sestra, pa supruga i sad punica!