premda mu je oprostila

Požalila se stručnjakinji: 'S mužem nisam spavala već 10 godina, otkad me prevario'

Foto: Shutterstock
Požalila se stručnjakinji: 'S mužem nisam spavala već 10 godina, otkad me prevario'
10.04.2023.
u 20:15
Jedini razlog zašto mu je to oprostila bila su djeca, ali on to ne zna već misli da ga supruga voli i da su se stvari mogle popraviti.
Pogledaj originalni članak

 Treba li nakon prevare u braku otići i potpisati papire za razvod, pitala se anonimna 42-godišnjakinja koja je još prije 10 godina oprostila svom 45-godišnjem suprugu aferu s drugom ženom. Jedini razlog zašto mu je to oprostila bila su, kaže, djeca, ali on to ne zna već misli da ga supruga voli i da su se stvari mogle popraviti. 

"Sve sam radila za njega, čak sam brinula i za njegova dva sina nakon što ga je bivša ostavila. Prevaru sam oprostila samo zbog njih, ali već 10 godina nismo spavali skupa. Stalno to spominje, dodiruje me, pokazuje interes, ali ja se jednostavno ne mogu opustiti.

Ne privlači me zbog toga što je napravio", napisala je žena psihoterapeutkinji Deidre Sanders koja putem portala The Sun odgovara na ovakva i slična pisma.

Nju je prvo pitala što dobiva od ovog braka.

"Nije trebao varati, za to nema izgovora, ali što ti radiš u tom braku? Ne privlači te, ali osjećaš li da ga voliš? Ako je odgovor da, onda se vrijedi boriti", kaže stručnjakinja.

"Pronađi neki trenutak i reci mu da nisi sretna i da bi bilo dobro da zajedno posjetite bračnog savjetnika", dodala je.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

 

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:57 03.05.2023.

Nadmašio me ovaj. Ja sam trpio 8 a ovaj čitavih 10 g. Ako trpi !?

MO
montello
09:57 11.04.2023.

zašto mu oprostila nema tu vise ljubavi