Promo

Prekrasan hotel na skijalištu s 19 staza u Austriji

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
28.11.2013.
u 08:45
Trodnevni boravak na bazi polupansiona u slatkom hotelu Sportpension Mountain High s uključenim skijaškim kartama za skijalište St.Johann in Tirol te besplatnim prijevozom od hotela do skijališta
Pogledaj originalni članak

Žarko želite na skijanje no jednostavno se ne možete odlučiti za destinaciju? Ove godine želite nešto posebno za Vas i Vašu obitelj? Megabon ima rješenje za Vas – prekrasan hotel na skijalištu s 19 staza posebno pogodnim za početnike i obitelji s djecom.

Ako posjetite www.megabon.eu pronaći ćete povoljnu skijašku ponudu koja uključuje trodnevni boravak na bazi polupansiona u slatkom hotelu Sportpension Mountain High s uključenim skijaškim kartama za skijalište St.Johann in Tirol te besplatnim prijevozom od hotela do skijališta – super, zar ne?

Skijalište St.Johann in Tirol smješteno je u okolici istoimenog gradića, na obroncima planine Kitzbüheler Horn i prostire se na nadmorskoj visini od 670 do 1700 metara. Nudi 60 km skijaških staza od kojih je čak 28 km pokriveno snježnim topovima a posebno su prigodne za početnike i obitelji s djecom. 19 individualnih skijaških staza vabi sve ljubitelje skijanja a do staza vas vozi 10 vučnica, 2 dvosedežnice, 1 trosedežnica, 1 četverosedežnica te 3 kabinske žičare.

Megabon gosti imati će priliku uživati u Sportpension Mountain High Hotelu, hotelu s odličnom pozicijom u središtu Kirchdorfa sa spektakularnim pogledima na vrh Kitzbüheler, planine Wilder Kaiser i rijeku Tiroler Ache. To je odlično mjesto za zimski odmor u planinama i provođenje vremena u prirodi, opuštanje u obližnjem wellness centru i, naravno, prepuštanje bijelim strminama.

Sobe hotela su jednostavno uređene, ugodne i udobne te bude osjećaj domaćeg ugođaja. Njihova posebnost je i tradicionalna tirolska oprema, a imaju kupaonicu i predivan pogled na Tirolske planine. Ispuniti će želje svih skijaša i obitelji jer imaju baš sve što bih mogli poželjeti za najbolji i najudobniji odmor.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr