odmah se rasplakala

Rastala se od supruga 48 sati nakon vjenčanja: 'Jedna stvar me slomila!'

Foto: Shutterstock
Rastala se od supruga 48 sati nakon vjenčanja: 'Jedna stvar me slomila!'
08.07.2024.
u 13:30
Isprva zadovoljna njegovim novootkrivenim zanimanjem za detalje njihova vjenčanja, potaknula ga je da preuzme inicijativu s fotografom i tortom
Pogledaj originalni članak

Jednoj mladenki mnogi su čestitali na društvenim mrežama, no ne zbog vjenčanja, već zbog svoje odluke da se razvede od svog novog supruga samo dva dana nakon njihovog vjenčanja - nakon što ju je osramotio tijekom njihovog vjenčanja. Otkrila je kako je njezin tadašnji zaručnik, Jake, postao opsjednut gledanjem videa svadbenih šala uoči njihova vjenčanja. Unatoč obećanju da neće izvoditi nikakve gluposti na njihovom slavlju, ipak je to učinio, piše Daily Express.

"Između ostalog, ti su snimci prikazivali su sramotne fotografije mladenki koju su mladoženje puštali na projektoru pred cijelom prostorijom ili u mladenkino lice zabijali tortu. Odmah sam mu rekla da ne želim tako nešto kod nas. Samo se nasmijao i rekao da ne planira ništa slično", napisala je na Redditu.

VEZANI ČLANCI:

Mislila je da je to kraj, ali stalno bi ga uhvatila u nekim čudnim dogovorima sa svojim prijateljima, a odjednom je htio izabrati fotografa za vjenčanje i tortu. Isprva zadovoljna njegovim novootkrivenim zanimanjem za detalje njihova vjenčanja, potaknula ga je da preuzme inicijativu s fotografom i tortom. Ipak, izdala mu je upozorenje dan prije njihovog vjenčanja. "Podsjetila sam ga dan prije da ću, ako napravi neku takvu  šalu, odmah prekinuti s njim. Kada je došao dan vjenčanja, sve je išlo kao po loju do same ceremonije. Sve dok nije došao trenutak kada je trebalo rezati tortu. Cijela prostorija je gledala kako radim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas s fotoaparatom u ruci. Odjednom sam osjetila ruku na potiljku kako mi gura lice naprijed u tortu. Ne samo moja šminka ali cijela vjenčanica je bila uništena i cijela prostorija se smijala, a moj muž najglasnije. U tom trenutku fotograf je snimio fotografiju i Jake je rekao da je ovo sada naša fotografija s vjenčanja", ispričala je. 

Bijesna, okrenula se i ošamarila Jakea po licu prije nego što je uplakana istrčala iz sobe. Želeći se uvjeriti da je dobro, njezin novi šogor, Frank, pojurio je za njom kako bi je provjerio. "Hvala Bogu da karmi nije dugo trebalo da stigne i došla je u obliku njegovog vlastitog brata. Otrčala sam do WC-a i počela plakati kada sam odjednom čula glasno vikanje iz hodnika. Bio je to njegov brat Frank. Kad sam izašla iz WC-a čekao me je. Rekao mi je da mi Jake ima nešto za reći. Jake se tresao i ispričavao se ne gledajući me u oči. Frank mu je rekao da me pogleda u oči i ponovno se ispriča. Čak sam se i ja u tom trenutku pomalo bojala Franka jer sam ga oduvijek smatrala dobrim i nježnim čovjekom. Nikada ga prije nisam vidjela ljutog. Jake se ponovno ispričao, a zatim nas je Frank odveo natrag u dvoranu koja je iznenada bila vrlo tiha i većina naših obitelji malo je posramljeno pogledala u pod. Svečanost je prekinuta i Frank me odveo kući jer sam bila previše ljuta na mog supruga i nisam ga htjela vidjeti", dodala je.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

Foto: Thinkstock
brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
vjenčanje
Foto: Thinkstock
Vjenčano prstenje
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
vjenčanje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Pixabav
vjenčanje
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
vjenčanje

Tijekom njihove vožnje kući, Frank se ispričao za oštro ponašanje i otkrio kako je Jake, dok su bili djeca, činio sve što je u njegovoj moći da pokvari svaku posebnu priliku. "Kad je bio Frankov rođendan, moj bi ga muž gađao tortom i lomio mu darove. Ali tada su njihovi roditelji uvijek to branili govoreći da se braća tako ponašaju. Pa je morao trpjeti svako poniženje, ali kad je vidio da moj muž zabija moje lice u tortu, bilo mu je dosta jer je shvatio da je on samo loša osoba koja je svoje zadovoljstvo nalazila u ponižavanju drugih", rekla je. 

Pitala je Franka misli da bi bilo pretjerano rastati se od njega, a on je rekao da ne jer je smatrao da zaslužuje bolje. Tada joj je rekao da će joj on pomoći ako bude trebala pomoć oko svojih stvari i dao joj je svoj broj. Odlučila je podnijeti zahtjev za razvod od supruga samo 48 sati nakon njihova vjenčanja. "Jake mi je rekao da to ne radim jer je to samo bezopasna šala. I moja i njegova obitelj su mi slale poruke da bi bilo smiješno prekinuti brak zbog ovoga. Ali ja to vidim drugačije. Ako mi učini nešto ovako unatoč višestrukim zahtjevima da to ne učini čak i nakon što je obećao da to neće učiniti, onda mu ne mogu vjerovati. bez obzira na to što mi obeća. Moram pretpostaviti da se može i hoće dogoditi suprotno – i da ga uopće nije briga kako se ja osjećam zbog njegovih odluka. Ova se situacija može projicirati na toliko puno gorih situacija u kojima bi mi bilo važno da mu mogu vjerovati. Čini se da je njegov brat Frank jedini koji me sada podržava i nastavit ću s razvodom", dodala je.

VEZANI ČLANCI:

Jedan korisnik je odgovorio na njezinu priču, napisavši: "Žao mi je što se to dogodilo, ali tako sam ponosan na tebe. Upozorila si ga više puta i on je smatrao da je važnije nasmijati se nego biti partner vrijedan povjerenja. Ne znam zašto ljudi misle da je poniženje šala, ako morate objasniti da je to bila šala, nije smiješno." "Svaka čast. Molimo recite Franku da je dobar čovjek i cijenimo što vam čuva leđa", dodao je netko drugi.

Jedan je korisnik komentirao: "Lagao je i očito vas ne poštuje. Očito to nisu stvari koje želite u braku. Razvod od njega sada će vas spasiti od suočavanja s još više kršenja granica i boli u srcu. Zaslužujete bolje." Treći komentator istaknuo je: "Rekli ste mu kakve će biti posljedice. Sada mora živjeti s tim izborom." 

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

NE
NervozniPoštar
21:30 08.07.2024.

Jedna topla ljudska priča.

LU
luftbrenzzer
21:27 08.07.2024.

Rastava je uslijedila nakon što je ustanovila njegovu prikrivenu duševnu manu što je dovoljan razlog za pokretanje razvoda.

DM
D'Mich
16:38 08.07.2024.

Rastala se jer je shvatila da je nezreo.