nosi se s kritikama

Mama tek izašla iz rodilišta pa ju šokirale vijesti: 'Saznala sam da sam opet trudna!'

TikTok
07.07.2024.
u 13:56

I iako su joj djeca, kaže, pravi blagoslov, drugi je često osuđuju

Australka i majka troje djece Allanah ispričala je na TikToku kako je prije tri godine rodila svoje prvo dijete i tek kad je s njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila je da je trudna sa svojim drugim djetetom.

Sada ona i suprug Brock imaju ukupno troje djece; trogodišnjeg Chasea, dvogodišnju Ellie i njenog posinka Jamesa koji će uskoro napuniti šest godina. 

@the.harris.familyy Get to the the Harris Family! Ask us anything! #questions #question #askusanything #family #dailyvlog #vlog #mumsoftiktok #dadsoftiktok #parentsoftiktok #fy #fyp ♬ original sound - Allanah

I iako su joj djeca, kaže, pravi blagoslov, drugi je često osuđuju. "Kad god izađem van s njima, slušam kako s troje tako male djece sigurno imam pune ruke posla...", napisala je uz fotografije dvoje najmlađih.

Objasnila je i da je postala maćeha gotovo čim je upoznala Brocka, a brzo je i sama zatrudnjela sa svojim prvim, pa s drugim djetetom koje je rođeno prije termina.

VEZANI ČLANCI:

"Za sad je troje djece više nego dovoljno da nas zaokupi i veselim se što ću ih gledati kako zajedno odrastaju", kaže. Njezin video izazvao je brojne, većinom pozitivne reakcije korisnik. "Tako su slatki", komentirala je jedna pratiteljica.

"Prekrasno. Ne brinite što drugi misle", napisala je druga. "Ja sam bila četiri mjeseca trudna s dječakom i imala sam djevojčicu od devet mjeseci i svašta sam slušala", podijelila je još jedna mama. ''Zašto bih osjećala krivnju, koga briga što drugi misle?", dodala je druga, prenosi The Sun.

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Bučkuriš
16:32 07.07.2024.

Ovdje netko dobro debelo laže.Nakon poroda žensko tijelo je šest tjedana u stanju babinja kad se maternica oporavlja od trudnoće i poroda.Laktacijom i dojenjem se produžuje vrijeme stabilizacije seksualnih hormona i mogućnosti ovulacije.Tak da ta pričica o trudnoći odmah nakon izlaska iz rodilišta ne drži vodu.

MA
marinalučica
15:01 07.07.2024.

Pa to je Australija. Kod nas ti svi aplaudiraju i nude pomoć - da što prije odu u Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije