u slast!

S njima možete baš svašta. Pripremite jednostavno 'šarena' punjena jaja

Foto: Thinkstock
S njima možete baš svašta. Pripremite jednostavno 'šarena' punjena jaja
18.02.2014.
u 14:41
Jaja punjena s tri različita nadjeva odličan su izbor za svakog gosta
Pogledaj originalni članak

Sastojci:

10 jaja, 150 g maslaca, 1 dl vrhnja, 1 žlica senfa, 1 žlica ajvara, 1/2 vezice nasjeckanog peršina, mješavina začina, papar

Priprema:

1. Jaja skuhati, ostaviti ih da se ohlade te prerezati uzdužno napola i izvaditi žumanjak.

2. U odgovarajućoj posudi pomiješati žumanjak, vrhnje i maslac te začiniti po želji.

3. Pripremljen nadjev podijeliti na tri dijela, u prvi dio dodati senf, u drugi ajvar, a u treći nasjeckani peršin kako bi se dobila ukupno tri nadjeva

4. Polovice bjelanjka poslagati na podlogu za serviranje, slastičarsku vrećicu napuniti nadjevom, pa istiskivati hrpice u svaku šupljinu bjelanjka.

>>Ne bacajte ljuske od jaja! Stavite ih na lice i zasladite kavu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.