Taj ženski mozak

Samo je pitao ženu što joj je u glavi, a dobio je ovo

Foto: bpwwhirl/Reddit
Samo je pitao ženu što joj je u glavi, a dobio je ovo
05.02.2016.
u 08:15
Jedan pogled na papir odaje sliku s kojom se mnoge žene mogu poistovjeti, a mnoge bi zasigurno trebale još pokoji list
Pogledaj originalni članak

Muškarac koji je često ispitivao svoju ženu o čemu razmišlja i što joj je u glavi dobio je odgovor nakon kojeg, pretpostavljamo, više neće postavljati isto pitanje.

Uzrečica "treba li ti sve nacrtati?" ovdje je dobila doslovni smisao. Žena je uzela komad papira i nacrtala detaljnu "kartu" pokušavajući dočarati što joj je trenutačno u glavi.

Jedan pogled na papir odaje sliku s kojom se mnoge žene mogu poistovjetiti, a mnoge bi zasigurno trebale još pokoji list.

Razmišljanja njegove žene podijelio je na društvenoj mreži Reddit korisnik bpwwhirl, a u kratkom vremenskom roku njegov post je "zaslužio" više od tisuću komentara.

– Volim TV, BBC... Stephen me čini sretnom, ja njega činim sretnim, on je moj najbolji prijatelj... Cice mi ne stanu u grudnjak... Rublje, večera, suđe... Moja djeca su pravi anđeli, ali i vragovi u isto vrijeme... Pije mi se shake..."

To su samo neka od njezinih razmišljanja koje je "preslikala" na papir... A papir zaista trpi sve, složit ćete se...

Foto: bpwwhirl/Reddit

>>Znate li zaista jeste li s osobom svog života?

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar poglavito
poglavito
09:30 05.02.2016.

...znači fali joj kurbla .

AB
abendblatt
09:02 05.02.2016.

Naj vazniju stvar je zaboravila, "ah boli me glava"

DU
Deleted user
09:40 05.02.2016.

Tensilen