nije im ugodno

Seks na prvom spoju? Polovina muškaraca reći će: 'Ne, hvala'

Foto: PIXSELL
Seks na prvom spoju? Polovina muškaraca reći će: 'Ne, hvala'
19.11.2012.
u 12:18
Nije istina da muškarci, čim upoznaju novu djevojku, žele je odvući u krevet...
Pogledaj originalni članak

Čini se da su stari stereotipi o muškarcima prevladani i kako je situacija čak i obrnuta, pa žene danas češće i lakše ulaze u seksualne odnose već na prvom spoju. Čak 61 posto žena nema ništa protiv da se stvar "malo ubrza" na početku. No čak 50 posto muškaraca odustalo bi od veze ako im djevojka na prvom spoju ponudi seks, pokazala je nedavno provedena anketa portala za on-line spojeve Parship. Oni su izjavili da ne samo da ne bi prihvatili ponudu već da bi im takva osoba bila odbojna za daljnju komunikaciju i druženje. S druge strane, tek bi se 39 posto žena uvrijedilo i zauvijek otišlo. 

I žene i muškarce jako nervira kad se potencijalni partner na prvom sastanku pojavi neuredan. Jednako može smetati ako otkriju da se osoba s kojom su se upoznali putem interneta lažno predstavila. No nije sve u izgledu kako bi se iz ovoga moglo zaključiti, a to potvrđuje i samo četiri posto ispitanika koji kažu da je fizički izgled presudan za daljnji razvoj odnosa. Ono što ljudi traže u partnerima je iskrenost, vjernost i smisao za humor, piše Daily Mail.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IM
Immanuell
09:50 20.11.2012.

Ovo je dosta uopćeno, nije to samo trend današnjice, nije ni prije svatko htio odmah.... Danas je to dosta škakljivo, nikad ne znaš s kim si, nosi li kakvu bolest, kakvih je namjera.... Ma danas je općenito vrijeme skroz us.ano po tom pitanju....

Avatar flegmatik
flegmatik
09:21 22.11.2012.

Polovina ce reci "ne hvala", a ostala polovina ce leci, a potom ici drugim putem.