modni fokus

SHOPPING: Najbolji božićni darovi iz naših trgovina

Foto: PIxsell
SHOPPING: Najbolji božićni darovi iz naših trgovina
17.12.2012.
u 00:01
Ne dopustite da vam stres kupnje poklona upropasti blagdansko raspoloženje – uz naš mali vodič brzo ćete se snaći po gradskim trgovinama, a slatki darovi ostavit će vam dovoljno vremena za uživanje u najljepšem dijelu blagdana – druženju!
Pogledaj originalni članak

Najslađi dio blagdana, iako često stresan, definitivno je odabir poklona za naše voljene. Sitnice koje će ih razveseliti ponekad nije lako pronaći, a gužve koje uskoro kreću po trgovinama nisu najbolja motivacija za koncentirano traženje idealnih darova. No, postoje komadi s kojima teško možete pogriješiti, a za cure to su definitivno modni dodaci. Hladniji mjeseci obično nas natjeraju da pospremimo ogrlice i narukvice koje se pod brojnim slojevima odjeće i ne vide i okrenemo se nešto uočljivijem accessoireu.

Upravo zato prava je sezona za kupnju kapa, šalova i rukavica –  toplih dodataka koji će vaše najdraže podsjetiti na vas, a opet biti veseli dodatak njihovoj garderobi. Kratke rukavice definitivno su model koji se vratio na velika vrata, ali nemojte se voditi trendovima – tople kape s ‘coflekima’, velike zimske torbe, voluminozni šalovi i veseli krzneni detalji i te kako su dobrodošli pokloni pod borom. A poneki možda nađe put do vašeg ormara!     

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.