Promo

Slasna kombinacija morskih plodova, ribe i peradi

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Electrolux
Electrolux (1)
Foto: Electrolux
Electrolux (1)
Foto: Electrolux
Electrolux (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Akademija zdravog življenja (1)
Foto:
akademija zdravog življenja (1)
Foto:
akademija zdravog življenja (1)
Foto:
akademija zdravog življenja (1)
Foto:
akademija zdravog življenja (1)
VL
Autor
PR Članak
07.12.2012.
u 10:35
Šime Sušić, prvi hrvatski masterchef podučio je sudionike mnogim malim kulinarskim tajnama
Pogledaj originalni članak

Na trećoj ovogodišnjoj radionici Akademije zdravog življenja Electroluxa i Večernjeg lista uz partnere Podravku i Badel 1862 sudionike je dočekala slasna božićna kombinacija morskih plodova, ribe i domaće peradi.

Osmislio ju je Šime Sušić, prvi hrvatski masterchef, koji je pripremio recepte za tunu s povrćem na pari i umakom od hrena, pikantni rižoto sa školjkama i kozicama te pečenu patku na dva načina, ali i podučio sudionike mnogim malim kulinarskim tajnama.

Na trećoj su radionici sudjelovala dva čitatelja i jedna čitateljica - Ivan Špoljarić, Krešimir Kasić i Tea Tomljanović, dok su još tri čitateljice Željka Ožanić, Štefica Poldgurač i Danijela Vukov sudjelovale kao promatrači. Gospodin Ivan, od ove godine umirovljenik, našalio se da je peglanje i pospremanje već svladao pa ga je supruga prijavila na kulinarsku radionicu.

Krešimir pak rado ugošćuje i kuha za prijatelje pa ga veseli što će ih iznenaditi nečim novim, dok je zaposlena studentica Tea početnica u kuhanju, ali vrlo radoznala i željna novih recepata. A od Šime su doista mogli puno naučiti te iskušati nove okuse poput pirea od pastrnjaka i umaka od luka koji sjajno ide uz sva pečenja.

Prijave za četvrtu i posljednju ovogodišnju radionicu, koja će se održati 18. prosinca, šaljite na mail adresu: kulinarskaakademija@vecernji.net, a napišite i zašto želite sudjelovati.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr