Po silasku iz broda odmah nailazimo na pano restorana "Ivana" s izloženom ponudom kojom prizivaju goste, a uz srdele, dagnje i očekivano "morska" jela, vidimo da u ponudi imaju i sarmu (20 eura). Iako nam nije bilo ni na kraj pameti da je naručimo, odšetali smo na ručak do ovog restorana koji se nalazi uz Fingac, jedini kafić otvoren cijele godine.
Nasuprot restorana su boćalište i igralište za djecu. U ponudi uz riblja i mesna jela te tjestenine imaju i pizze iz krušne peći čiji se zamamni miris širio terasom, a mladi gosti za stolom do našeg komentirali su da je odlična (cijene su od 11 do 16 eura). Naš su izbor bile pržene srdele koje s prilogom i miješanom salatom stoje od 20 do 25 eura, ovisno o tome želite li pomfrit ili (skuplju) blitvu. Porcije su izdašne i nismo pojeli sve. Možda smo i mogli, samo da su bile dovoljno pečene.