PROMO

Što se sprema za doček Nove godine u Vodicama i Šibeniku

Hotel Imperial
Hotel Imperial
Hotel Imperial
19.12.2022.
u 16:38
Tek nekoliko dana ostalo nam je do odluke gdje otputovati i provesti novogodišnju noć. Odličan program uz brojne izvođače očekuje se u Vodicama i Šibeniku, ako još niste odlučili gdje se proveseliti, pogledajte program i na vrijeme isplanirajte svoj put.
Pogledaj originalni članak

Hotel Imperial u Vodicama najavljuje odličan doček 2023. uz koncert Lidije Bačić i Sinova. Smještaj, svečana večera i koncert najboljih domaćih zabavljača očekuje vas 31. prosinca i na reprizi 1. dana 2023.

Uživajte u Dalmaciji, uz more, odličnu hranu i najzabavniju novogodišnju noć. Sve informacije i rezervacije dostupne su na stranici www.rivijera.hr.

Hotel Imperial

Šibenik ove godine nudi jedan od najambicioznijih dočeka Nove godine. Grad već odiše adventskim duhom, a svakodnevna zabava dobro je poznata svima koji posjete hotel Jadran na šibenskoj rivi.

Brojna imena domaće glazbene scene posljednjih nekoliko dana izmjenjivat će se na pozornici „Božićnog Šušura“, adventske manifestacije koja slovi za jednu od najveselijih lokacija u Dalmaciji.

Hotel Imperial

Tako vas očekuju nastupi grupe Magazin, Petra Dragojevića, Matije Cveka, glazbene večeri uz brojne domaće bendove, nastup Amira Kazića Lea, Marka Pecotića Pece i Silvije Dvornik, a posljednjeg dana ove godine od jutra kreće zabava. S grupom Neron Šibenik će ispratiti posljednje jutro u 2022., a za doček 2023. zadužena je grupa FENIX.

Odličnog programa i izbora ne nedostaje, zaputite se u Vodice i Šibenik, odlično se provedite i izaberite najveseliji doček 2023.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr