je li u pravu?

Sumnja u njezinu vjernost: 'Mislim da me žena vara jer sam ovo pronašao u ormaru'

Foto: shutterstock
Sumnja u njezinu vjernost: 'Mislim da me žena vara jer sam ovo pronašao u ormaru'
01.10.2024.
u 20:58
Rekao joj je neka pokuša objasniti situaciju, ali ona nikada nije odgovorila što je potvrdilo njegove sumnje
Pogledaj originalni članak

Svi znamo da je varanje partnera jedna od najgorih stvari koju možete učiniti u vezi, a često dovodi do potpunog sloma povjerenja nakon bude otkriveno. Većina ljudi koji se odluče upustiti u aferu učinit će sve što mogu da bi prikrili tragove, ali dovoljan je samo jedan pogrešan korak da se sve sazna.

Tako je jedan muškarac počeo sumnjati u svoju ženu nakon što je u svom ormaru pronašao nešto što nije prepoznao, piše Mirror. U objavi na Redditu, muškarac je objasnio da je prvi put pomislio da se nešto događa prije otprilike šest mjeseci kada je u komodi pronašao složenu potkošulju za koju je znao da nije njegova. Međutim, pretpostavio je da se radi o staroj potkošulji koje se jednostavno nije sjećao i ignorirao ju je.

Dva mjeseca kasnije, u svojim je ladicama pronašao par muških traperica koje "očito nisu njegove veličine", a nekoliko mjeseci nakon toga u ormaru je pronašao polo majicu koja također nije bila njegove veličine i to iz trgovine u koju nije "kročio nogom gotovo desetljeće". Zbunjen i više nego sumnjičav, muškarac se suočio sa svojom ženom oko tajanstvene odjeće, a ona je odmah postala obrambena, što ga je samo još više zabrinulo.

VEZANI ČLANCI:

"Suočio sam se sa suprugom tražeći odgovore. Ona tvrdi da ne zna ništa. Prvo sam je pitao zašto misli da sam uznemiren. Odmah je skočila i rekla 'misliš da te varam'. Zamolio sam je da 'uđe' u moje cipele i pokuša objasniti kako bih drugačije mogao protumačiti situaciju. Nikada nije odgovorila na pitanje", napisao je muškarac.

Dodao je da joj vjeruje, no vidio ju je kako tijekom razgovora s obitelji laže zbog malih stvari. "Odrasla je u prepotentnom kućanstvu i zna kako prikriti tragove", objasnio je. Tijekom svađe sa suprugom tražio je da joj pregleda mobitel, na što je ona pristala, ali nije ništa pronašao. Također je nazvao svoju i njezinu obitelj da vidi pripada li odjeća nekom od njih, no ne pripada nikome i zbog toga vjeruje da ga žena sigurno vara.

Korisnici Reddita u komentarima su savjetovali muškarca kako može biti siguran u postupke svoje žene, a mnogi su predložili da nabavi kameru za zvono da vidi tko dolazi na ulazna vrata. "Očito je da te vara. A najgore je što ih dovodi u tvoju kuću. To pokazuje stvarno nepoštovanje prema tebi i vezi", zaključio je jedan korisnik.

Žena se srami priznati da ima aferu: 'Znam da taj odnos nikamo ne vodi, ali seks je odličan'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.