kada su se stvari smirile

Uhvatio je djevojku da vodi dvostruki život i ostavio je: 'Jesam li donio pravu odluku?'

Shutterstock
28.09.2024.
u 21:45

Muškarac (26) je pronašao skriveni Instagram profil svoje djevojke sa slikama na kojima se ljubi s drugim muškarcem

Jedna od najvažnijih stvari u odnosu je povjerenje. Naposljetku, želite se osjećati sigurnim u spoznaji da vam partner neće raditi iza leđa i učiniti nešto što vas uzrujava. Vjerovati partneru znači i biti iskren s njim i ne skrivati ​​tajne, što cijeli odnos može učiniti lakšim. Jedan je muškarac ipak shvatio da više ne može vjerovati svojoj djevojci nakon što je otkrio tajni dvostruki život koji je ona vodila, a da on to nije znao, piše Mirror.

26-godišnji muškarac rekao je da je u vezi sa svojom partnericom četiri godine, ali nakon što je pronašao skriveni Instagram profil koji pripada njoj, sada može potvrditi da je ona od njega skrivala veliku tajnu najmanje godinu dana. U objavi na Redditu, muškarac slomljenog srca objasnio je da ga je njegova djevojka varala zadnjih 12 mjeseci.

Štoviše, ne radi se samo o aferi jer skriveni Instagram profil sadrži slike njegove partnerice kako se "ljubi i mazi" s tajanstvenim muškarcem, što sugerira da je ona također u ozbiljnoj vezi s njim. "Nedavno me prevarila djevojka. Skrolao sam Instagramom i vidio profil s njezinim imenom pa sam iz znatiželje pogledao profil i vidio sam da ima slike na kojima se ljubi i mazi s nekim. Zajedno smo nešto više od četiri godine", napisao je muškarac.

VEZANI ČLANCI:

"Koliko god da jesam povrijeđen i ljut, i dalje mi je stalo do nje i volim je u ovom trenutku. Bio sam pod velikim stresom i to je uzrokovalo pad mog mentalnog zdravlja", dodao je. Nakon što se suočio s djevojkom i okončao njihovu vezu, muškarac sada nije siguran je li donio pravu odluku jer njegova bivša partnerica želi da se "nađu i popričaju".

Komentatori su mu savjetovali da ostane pri svome i da joj ne da drugu priliku jer je već dokazala da joj se ne može lako vjerovati nakon što je godinu dana skrivala tako veliku laž. "Da dam kratak i otvoren odgovor, ne. Da dodam tome, to nije bila samo jednokratna stvar, viđala se s tim tipom godinu dana, to je čisto nepoštovanje", glasi jedan komentar."Znam da si trenutno slomljenog srca, ali ono što je ona učinila je neoprostivo. Molim te, pokušaj i idi naprijed. Oprosti što se ovako ponašala prema tebi, zaslužuješ više", piše u drugom komentaru. 

"Varao sam i bio sam prevaren, nažalost, bez obzira na to koliko ste zaljubljeni ili koliko je žao vašem partneru, osim ako nemate djecu, točan odgovor je da uvijek nastavite dalje. Takva izdaja je nevjerojatno teška prevladati u vezi", zaključak je trećeg.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije