TJEDAN GABLECA 21. do 25.11.

Svi meniji restorana

Foto: Pixsell
Svi meniji restorana
21.11.2016.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Iskoristite pogodnosti Tjedna gableca, od 21. do 25.11., kada ovi restorani ponuditi specijalnu ponudu gablec menija (od 11 do 15 sati), a uz plaćanje RBA karticom osigurali smo vam gratis kavu ili desert.

Bistro 75
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Špageti aglio olio 25,00 kn
- Piletina u corn flakesu 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Varivo od slanutka 25,00 kn
- Salsicia burger 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Grah sa suhim mesom 25,00 kn
- Risotto od lignje 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Zagorska juha 25,00 kn
- Orzoto sa sušenom rajčicom, rukolom i pinjolima 35,00 kn

Petak 25.11.
- Frigane srdele i krumpir salata 25,00 kn
- Gril kobasica, dinstano kiselo zelje i krumpir 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

CAVALLINO, Zavrtnica 17
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
PILEĆI UJUŠAK S NOKLICAMA 25,00 kn
MUFFINI SA SIROM I ŠPINATOM NA MLADIM SALTAMA 35,00 kn

Utorak 22.11.:
TOSKANSKA GUSTA JUHA OD RAJČICE S KRUHOM 25,00 kn
QUICHE SA SUHIM MESOM 35,00 kn

Srijeda 23.11.
JUHA OD PASIRANOG GRAHA, PRŽENA SLANINA 25,00 kn
ŠPAGETI“ OD TIKVICA I MRKVE S NJOKIMA 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
GUSTA JUHA OD KOROMAČA S NARANČOM 25,00 kn
KAPANCI SA SIROM I SLANINOM 35,00 kn

Petak 25.11.
ŠPANJOLSKA RIBLJA JUHA 25,00 kn
POHANI SENDVIĆI S MOZZARELLOM, UMAK OD JOGURTA 35,00 kn

 

Gastro Pub Salut
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Njoki u umaku s 4 vrste sira 25,00 kn
- Varivo od poriluka s faširancima 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Tagliatelle u umaku od paprike i kulena 25,00 kn
- Grah varivo sa kobasicom 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Zagorski štrukli 25,00 kn
- Špek fileki 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Zagorska juha 25,00 kn
- Seljački tanjur (buncek, krvavica, restani krumpir, dinstano zelje) 35,00 kn

Petak 25.11.
- Papaline sa krumpir salatom 25,00 kn
- Panirani oslić sa krumpir salatom 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

LATERAL, Strojarska 22
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
TOSKANSKA GUSTA JUHA OD RAJČICE S KRUHOM 25,00 kn
FRITAJA S PORILUKOM I ŠUNKOM 35,00 kn

Utorak 22.11.:
KRUMPIR VARIVO 25,00 kn
QUICHE SA SUHIM MESOM 35,00 kn

Srijeda 23.11.
JUHA OD PASIRANOG GRAHA, PRŽENA SLANINA 25,00 kn
SOČNA SIRNICA SA ŠPINATOM 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
PITA ZELJANICA 25,00 kn
PILEĆI AJNGEMAHTEC 35,00 kn

Petak 25.11.
ŠPANJOLSKA RIBLJA JUHA 25,00 kn
JAJA SA ŠPINATOM NA PRŽENOM KRUHU, ZELENA SALATA 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava.

 

Restoran Lobby
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
Varivo od leće s pilećim fileom sa žara(1/2)____________________________25,00 kn
Vratina sa žara u Argentinskoj marinada sa zapečenim grahom_____________35,00 kn

Utorak 22.11.:
Varivo od mahuna i kopra s pilećim faširancem________________________ 25,00 kn
Wok s ramstekom i povrćem,basmati riža_______________________________ 35,00 kn

Srijeda 23.11.
Pohani šampinjoni i bukovače sa prženim krumpirom i tartar umakom_________ 25,00 kn
Pileća rolica u korici permezana uz rižoto od povrća_______________________ 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
Varivo od zelja s grahom,Kranjska kobasica______________________________ 25,00 kn
Pileći razanci s curryem i povrćem uz zelene rezance_______________________ 35,00 kn

Petak 25.11.
Njoki u umaku od miješanih gljiva______________________________________ 25,00 kn
Gregada od oslića i povrća na crveno__________________________________ 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Desert gratis.

 

Naziv restorana: MAXIMILIAN Bavarski restoran
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Tjestenina Milanese 25,00 kn
- Francuski krumpir s kobasicama 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Rižoto porvrće 25,00 kn
- Čobanac s njoklicama 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Njoki s 4 vrste sira 25,00 kn
- Lovački odrezak 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Lazanje od mesa 25,00 kn
- Ražnjići od svinjetine i povrća s zapečenim krumpirom 35,00 kn

Petak 25.11.
- Salata od tunjevine i tjestenine 25,00 kn
- Oslić sa krumpir salatom 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava gratis.

 

Pivana
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- ričet i kupus salata 25,00 kn
- pileća juha,Svinjski ražnjići s đuveđ rižom 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Juha od gljiva, Tjestenina Aglio olio 25,00 kn
- juha od gljiva, bečki s pomesom zelena salata 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Primorska maneštra 25,00 kn
- Juha od kupusa, Kotlet na samoborki, salata kupus / zelena 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- goveđa juha, ćufte s pireom 25,00 kn
- goveđa juha, pileći batak s tjesteninom na češnjaku, kupus salata 35,00 kn

Petak 25.11.
- grah varivo s kobasicom 25,00 kn
- juha od luka, pržene lignjes blitvom n dalmatinski 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava / Desert gratis.

 

PIVNICA MEDVEDGRAD
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Sarma s restanim krumpirom 25,00 kn
- Pureći file sa žara, krema od bundeve, domaći njoki s rukolom, salata 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Domaća krvavica s pirjanim crvenim kupusom i pire krumpirom 25,00 kn
- Junetina na lovački, okruglice od peciva, salata 35,00 kn

Srijeda 23.11.
-Pileći file punjen dimljenim sirom, ječmena kaša s povrćem, salata 25,00 kn
- Svinjski but pirjan u crvenom vinu, domaći hrustavci od krumpirovog tijesta, salata 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Svinjski kare punjen kobasicom, gratinirani krumpir, salata 25,00 kn
-Zagrebački faširanci, krema od špinata, pire krumpira i mrkve, salata 35,00 kn

Petak 25.11.
- Pohani Oslić s toplom krumpir salatom 25,00 kn
-Lignje sa žara, šalša od rajčice i palenta s feta sirom, salata 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

Restoran Potkova
Menu 25,00 kn

  1. Čobanac ( 21.11. )

  2. Grah varivo ( 22.11. )

  3. Zapečeni zagorski štrukli ( 23.11. )

  4. Domaći njoki u umaku od dimljenog sira ( 24.11. )

  5. Gusta mornarska juha ( 25.11. )

35,00 kn

  1. Marinirani svinjski ražnjić, pekarski krumpir ( 21.11. )

  2. Domaće krvavice, restani krumpri, dinstani kiseli kupus ( 22.11. )

  3. Domaći rezanci s puretinom i povrćem ( 23.11. )

  4. Zapečeni grah sa dimljenom pečenicom ( 24.11. )

  5. Salata s dimljenom tunom ( 25.11. )

Gratis desert ( domaće kiflice sa marmeladom, buhtle...)

 

Pri Zvoncu
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Špageti bolognese_______________________________________25,00 kn
- Grah s kobasicom________________________________________________35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Valpovački gulaš____________________________________ 25,00 kn
– Ćufte s pire krumpirom, zelena salata,____________________________________________ 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Čobanac___________________________________ 25,00 kn
- Pečenje svinjetina, krpice za zeljem__________________________________________35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Pečenje štefani s krumpirom______________________________ 25,00 kn
- Špek fileki, palačinke s pekmezom______________________________________35,00 kn

Petak 25.11.
- pohani oslić, krumpir salata______________________________ 25,00 kn
-teleći paprikaš s palentom_______________________________________ 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava gratis.

 

Restoran Bicko

21.11. Ponedjeljak
Fino varivo s povrćem i piletinom 25 kn
Svinjska rebrica 35 kn

22.11. Utorak
Pohane bukovače 25 kn
Svinjska rebrica 35 kn

23.11. Srijeda
Tortilje s piletinom 25 kn
Svinjska rebrica 35 kn

24.11. Četvrtak
Buncek s kiselim zeljem i restanim krumpirom 25 kn
Svinjska rebrica 35 kn

25.11. Petak
Srdele s roštilja, krumpir salata 25 kn
Svinjska rebrica 35 kn

 

RESTORAN FORTE
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Grah sa kobasicom_________25,00 kn
- Piletina u umaku od kopra_(prilog riza)___________35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Rizoto sa piletinom i povrcem_____25,00 kn
- Samoborski kotlet sa domacim krumpirom___35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Pljeskavica sa pomfritom_______________________25,00 kn
- Sote Stroganoff (prilog riža)____________________35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Vinski gulaš_________________________________________ 25,00 kn
- Becki pileci sa pomfritom_________________________35,00 kn

Petak 25.11.
- Rizoto sa plodovima mora__________________________25,00 kn
- Pohani oslić sa pomfritom_____________________35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

Restoran Kuhinja
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Bavette Alfredo 25,00 kn
- Pileća prsa punjena rikolom i mozzarellom 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Rižoto od tikvica sa šumskim gljivama 25,00 kn
- Izskošteni batak-zabatak sa grilla 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Spaghetti carbonara 25,00 kn
- Pohana piletina u cornflakesu 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Gnocchi napolitana 25,00 kn
- Gurmanska pljeskavica u lepinji 35,00 kn

Petak 25.11.
- Spaghetti aglio e'olio 25,00 kn
- Skuša sa žara, krumpir sa rikolom 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

”KVATRIĆ”
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
-Vinski gulaš______________________ 25,00 kn
- pohana pureča rolada, krem špinat, pire krumpir __ 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- kelj varivo sa kosanim odreskom____________________ 25,00 kn
- Svinjski odrezak u ciganskom umaku, njoki____________ 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Juneći složenac sa zeljem____________________________ 25,00 kn
- teleći perkelz uz široke rerance________________________ 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Grah varivo sa kobasicom________________ ___________ 25,00 kn
- samoborski kotlet, prženi krumpir_____________________ 35,00 kn

Petak 25.11.
- Salata od tune sa tjesteninom i_________________________ 25,00 kn
- Pastrva sa žara, blitva sa slan__________________________ 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava.

 

Restoran Orkan
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Fileki 25,00 kn
- Junetina na Lovački 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Grah 25,00 kn
- Krvavice 35,00 kn

Srijeda 23.11.
-Poriluk varivo 25,00 kn
- Samoborski Kotlet 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Fino varivo 25,00 kn
- Teleći mišići u povrću 35,00 kn

Petak 25.11.
- Fileki 25,00 kn
- Pržene lignje 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

STARI FIJAKER
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Zagrebački valjušci sa pire krumpirom 25,00 kn
- Gulaš ala Fijaker. 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- Sarma sa restanim krumpirom 25,00 kn
- Špek fileki 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- Zagrebački valjušci sa pire krumpirom 25,00 kn
- Gulaš ala Fijaker. 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Sarma sa restanim krumpirom 25,00 kn
- Špek fileki 35,00 kn

Petak 25.11.
- Žganci sa špekom i lukom 25,00 kn
-Gulaš ala Fijaker 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

RESTORAN ŠARM
Heinzelova 78 A, Zagreb, Tel. 01 6187 835
SVAKOG DANA: SALATA BAR – izbor salata GRATIS
JUHA I DESERT - GRATIS UZ RUČAK od 11:00 do 16:00 sati
Menu 21. do 25.11.2016.

PONEDJELJAK 21.11.2016.
Slavonski čobanac 25,00 kn
Domaće krvavice, restani krumpir 35,00 kn

UTORAK 22.11.2016.
Sarma, pire krumpir 25,00 kn
Odojak s ražnja 35,00 kn

SRIJEDA 23.11.2016.
Pohane bukovače, tartar umak 25,00 kn
Seljački ručak /buncek, krvavica, kobasica, dinstano zelje, restani krumpir/ 35,00 kn

ČETVRTAK 24.11.2016.
Fileki 25,00 kn
Pečena patka, trganci s kiselim zeljem 35,00 kn

PETAK 25.11.2016.
Pohani file soma, krumpir salata 25,00 kn
Pastrva sa žara, krumpir s blitvom 35,00 kn

 

Naziv restorana: Tipico City
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- jesensko varivo 25,00 kn
- mesne lazanje sa salaticom 35,00 kn

Utorak 22.11.:
- prutići tikvice marinirane medom na lisnatoj salati 25,00 kn
- marinirano svinjsko pečenje sa pečenim krumpirom 35,00 kn

Srijeda 23.11.
- grah varivo sa lećom 25,00 kn
- tagliatelle sa piletinom na bijelo sa orasima 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- grill povrće u kokosovom ulju na salati 25,00 kn
- svinjski gulaš sa pireom 35,00 kn

Petak 25.11.
- hladna tuna salata 25,00 kn
- oslić sa češnjakom i bijelim vinom na grill povrću 35,00 kn

Naziv restorana: Fellini & Pag
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- salata od pečenog povrća i mozzarella 25kn
- piletina u umaku od Paškog sira s okruglicama od riže 35kn

Utorak 22.11.:
- tjestenina s porilukom i gorgonzolom 25kn
- kare u mediteranskim travama s restanim krumpiro 35kn

Srijeda 23.11.
- spaghetti carbonara 25kn
- polpete s keljom na dalmatinski 35kn

Četvrtak 24.11.
- penne alla Padre 25kn
- marinirana svinjska vratina sa šarenim krumpirom 35

Petak 25.11.
- marinirane slane srdele s palentom 25kn
- file skuše sa salatom od krumpira I rikole 35kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava

 

Žlica i vilica
Meni Gableceda 21.-25. 11. 2016.

Ponedjeljak 21.11.:
- Pohane bukovače s restanim krumpirom 25,00 kn
- Piletina u kopru s rižom 35,00 kn

Utorak 22.11.:
-Rezanci u umaku od mix gljiva 25,00 kn
-Buncek s restanim krumpirom i dinstanim zeljem 35,00 kn

Srijeda 23.11.
-Njoki s 4 vrste sira 25,00 kn
-Teleća jetrica sa slanim krumpirom 35,00 kn

Četvrtak 24.11.
- Piletina u curry umaku s rižom 25,00 kn
- Sarma s pireom 35,00 kn

Petak 25.11.
- Špageti s hobotnicom 25,00 kn
- Pohani oslić s krumpir salatom 35,00 kn

Za plaćanje Master ili Maestro RBA karticom Espresso kava / Desert gratis.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr