Ljubitelji pizze često će reći: Nema do domaće... Ipak, ima i onih koji će reći kako nema do one iz pizzerije. I jedni i drugi su, naravno, u pravu. Ako se pitate u čemu je tajna da pizza i kod kuće uvijek ispadne savršena, morate znati da nije riječ o sastojcima. Njih ćete birati po svom osobnom ukusu.
Mnogi misle o tome što će staviti na pizzu, mozzarellu, povrće, dimljenu šunku, kulen i sl., no pritom zaboravljaju na tijesto. Stručnjaci tvrde kako je riječ o "termodinamici", odnosno, temperaturi pečenja. Pizze se u restoranima i pizzerijama peku u krušnim pećima na temperaturi od 329 stupnjeva i vrućina se raspoređuje ravnomjerno, piše TOI.
Ako nemate krušnu peć, odnosno, pizzu pečete u svojoj kuhinji s plinskom ili električnom pećnicom, tada biste je trebali zagrijati na 230 stupnjeva i tada staviti pizzu unutra. Imajte na umu da je pečete nekoliko minuta dulje ako ste na tijesto stavili povrće koje može "pustiti" vodu.
Ne znam da li samo ja imam takav problem...bez obzira na rezoluciju, koje računalo koristim ili da li je tablet u pitanju, na stranici VL lifestyle prečesto ne mogu listati i pregledavati slike (jednostavno nema strelice za naprijed), odnosno ne mogu kao danas vidjeti tekst. ispod slika.