Zdrave tajne

Tajne ekokućanica: Kako na zdrav način očistiti svoj dom

Tajne ekokućanica: Kako na zdrav način očistiti svoj dom
08.09.2010.
u 10:45
Lukrecija Meštrović otkriva recepte za potpuno prirodno univerzalno sredstvo za čišćenje i prašak za pranje rublja, a mlada dizajnerica Tatjana Lisac sama dizajnira platnene ekološke vrećice koje koristi kad kupuje.
Pogledaj originalni članak

Zajedno s timom stručnih suradnika redakcija internetskog portala zdravakrava.hr pripremila je dossier o malim tajnama održavanja zdravog doma - otkrivaju trikove za čišćenje kupaonice i kuhinje uz stvarne priče pet žena koje su odlučile postati prave ekokućanice.

Tako Lukrecija Meštrović otkriva recepte za potpuno prirodno univerzalno sredstvo za čišćenje i prašak za pranje rublja, a mlada dizajnerica Tatjana Lisac sama dizajnira platnene ekološke vrećice koje koristi kad kupuje.

Možete doznati i koje su prednosti organskih preparata, koji modni brendovi proizvode odjeću od prirodnih materijala te kako na nas utječe zelena boja.

Usto naučite kako stvoriti zdravi dom i tako očuvati zdravlje svoje obitelji, ali i cijelog planeta.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
18:53 08.09.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?