mlada poduzetnica

Tavi Gevinson nakon uspješnog bloga pokrenula i modni portal

Foto: stylerookie
Tavi Gevinson nakon uspješnog bloga pokrenula i modni portal
07.09.2011.
u 12:47
Tavi, koja je svoj modni blog počela pisati sa 12 godina, u kratkom je roku postala miljenica modnog svijeta. Spajajući nespojivo, osvojila je srca brojnih dizajnera, a priznaje kako joj svi oni često šalju luksuzne poklone svojih brendova
Pogledaj originalni članak

Nakon što je sjedila u prvom redu revija najpoznatijih dizajnera, surađivala s Rodarteom, pisala za Harper's Bazaar i primila hvalu od Lady Gage, Tavi Gevinson konačno se odmaknula od proslavljenog bloga i pokrenula svoj portal - Rookie.

Web stranica usmjerena je na tinejdžerke, populaciju koju 15-godišnja bloggerica najbolje poznaje pa su i termini objave članaka tempirani po životu srednjoškolki - poslije škole, poslije večere i prije spavanja.

"Rookie nije vodič za tinejdžere, niti pamflet koji će vas naučiti kako biti mlada žena. To je hrpa članaka i umjetnosti koja se nama sviđa i u koju vjerujemo. Sasvim sigurno postoje iskustva koja su zajednička svim tinejdžerima, pogotovo curama, a Rookie će biti mjesto gdje možete razgovarati o ljepoti i neugodi adolescencije", otkrila je Tavi u svom prvom uvodniku.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.