'lako je prebojati'

TikTok korisnica se pohvalila domom u pastelnim bojama: 'Ne brine me jesam li smanjila cijenu kuće'

Foto: @fever.dream.boutique
TikTok korisnica se pohvalila domom u pastelnim bojama: 'Ne brine me jesam li smanjila cijenu kuće'
11.03.2023.
u 12:35
Kad bih uređivala samo pitajući se što će se idućem vlasniku sviđati, ne bih ništa napravila", rekla je autorica.
Pogledaj originalni članak

TikTok korisnica Emily Eileen pokazala je na svom računu @fever.dream.boutique svoj dom u pastelnim bojama, sa zidovima i stepenicama inspiriranim duginim bojama i stropom oslikanim da izgleda poput oblačnog neba. "Nije me briga jesam li umanjila vrijednost nekretnine, sve je ovo lako reverzibilno", napisala je kraj svog kratkog videa koji je brzo pregledan više od 1,3 milijuna puta.

Naime, ona kaže kako često čuje kad pokazuje svoje kućne projekte čuje komentare poput 'Jako je lijepo, ali srušiti će ti vrijednost kuće'. "Iako razumijem brigu o budućnosti, ne mogu a da ne pomislim 'Kad bih uređivala pitajući se samo što će se idućem vlasniku sviđati, ne bih nikad ništa napravila", dodala je.

 

@fever.dream.boutique 🌈 I’ll never be able to emphasize enough that I don’t care about my resale value (all of this being completely and easily reversible) 🌈 #rainbowaesthetic #pastelhome #diy ♬ original sound - Morgan 🐠🪴🏡

"Taj komentar o rušenju vrijednosti treba biti rezerviran za ljude koji u svoje blagovaonice postavljaju pisoare, a ne boju. Prekrasno je u svakom slučaju", napisala je jedna pratiteljica. 

"Iskreno, da sam tražila kuću i našla ovu, odmah bih je kupila", dodala je druga. "Kao da ne možete prebojati ako odlučite preseliti", zaključila je treća. Ipak, šareni dom nije baš svih oduševio pa su ga neki usporedili s domovima kakvi se stvaraju u video igricama. "Mislio sam da je ovo prizor iz igrice 'Sims 4'", dodao je korisnik, a prenio Mirror.

 

Ovo su najpovoljnije europske destinacije za odmor u dvoje - naši susjedi dominiraju ovom listom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.