šoping

Trgovački centri spremni za početak školske godine

Foto: Westgate Shopping City
Trgovački centri spremni za početak školske godine
30.08.2012.
u 16:18
Fashion Roses Outlet u subotu 1. rujna organizira late night shopping od 18 do 24 sata s dodatnim popustima i do 40 posto na već snižene cijene.
Pogledaj originalni članak

Trgovački centri spremni dočekuju početak nove školske godine. Kako bi i roditeljima i djeci olakšali potragu za potrebnom opremom, odjećom i obućom, mnogi imaju posebne ponude i akcijske cijene. Fashion Roses Outlet u subotu 1. rujna organizira late night shopping od 18 do 24 sata s dodatnim popustima i do 40 posto na već snižene cijene.

U Garden Mallu se od posebnih ponuda izdvaja ona s 15 posto popusta na torbe i ruksake u Profilu, 10 posto popusta na dječje naočale u Ghetaldusu, 20 posto popusta na cjelokupni dječji asortiman u Amadeusu... Adidas u posebnom paketu Back2School nudi tenisice, trenirku i ruksak s pernicom za 599 kuna. U subotu i nedjelju u City Centeru One West djeca se mogu slikati s likovima iz crtića Madagaskar, sudjelovati u kreativnoj radionici i izrađivati okvire za slike.

Trgovina Bambi u Westgateu pripremila je kolekciju Kidorable s veselim gumenim čizmama, kišobranima, kabanicama i ruksacima za prve školske dane, dok u Cicibanu djecu čekaju nove jesenske kolekcije tenisica, gležnjača, papuča... 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.