Anamarija Brkić

Tunike, torbe i ručnici u znaku ljubavi

Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
Foto: John Pavlish
Tunike i torbe Samo ljubav
12.07.2016.
u 12:27
Jana i dizajnerica Anamarija Brkić uz njen brend A'marie predstavljaju multifunkcionalne tunike i prozirne torbe za ljeto na kojima se nosi ljubav. Srce kao glavni simbol ljubavi nalazi se na svim novim proizvodima – tunikama, torbama i ručnicima za plažu.
Pogledaj originalni članak

Tunike i prozirne torbe krase srca - prepoznatljivi simboli ljubavi. Tunika se može prilagoditi načinu nošenja koji odgovara osobnom stilu svake žene, a na izbor su i različite boje srca - crvena, roza, svijetlo roza ili plava, dok su srca u crvenim nijansama poput kapljica vode posuta na prozirnim torbama sa silikonskim ručkama. Srca su zaštitni znak i plavih ručnika za plažu.

Prepoznatljiva po svom jedinstvenom i modernom stilu, iznimno cijenjena i hvaljena u modnim krugovima, Anamarija Brkić pokazala se kao prirodan izbor. Njezina rješenja savršeno su se uklopila u novu ediciju Jana Samo ljubav

Upravo zbog svoje lepršavosti, tunike su izvedene po najvišim standardima u kojima se ističe njihova kvaliteta i novi materijali. Poliviskoza, predstavlja temelj mješavine materijala, dok lijep pad i udobnost pri nošenju daje viskoza, a neprimjetan udio poliestera pridonosi smanjenom gužvanju i "breathable" efektu materijala koji zbog glatke površine vlakana daje osjećaj udobnosti. Srca su otisnuta bojom na bazi vode koja je mekana i ugodnija za nošenje te potpuno prodire u materijal i dozvoljava mu da "diše".

Nošenjem se postiže efekt ispranog tiska za vintage i 'faded look'. I dok boje na bazi vode predstavljaju odgovoran odnos prema okolišu, istovremeno su potvrda kvaliteti ovih proizvoda, ali i činjenici da Jana i kroz ove proizvode pokazuje svijest o očuvanju prirode i njenoj zaštiti.

>>Koji je vaš lik iz crtića? Ove su majice i haljine ovosezonski modni hit

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.