NAGRADNI NATJEČAJ

Želiš li na najluđi ljetni party?

Foto: Thinkstock
Želiš li na najluđi ljetni party?
19.06.2015.
u 15:31
Zagrebačka banka i Večernji list te pozivaju da nam pošalješ fotku svog najluđeg partijanerskog looka-a
Pogledaj originalni članak

Voliš partijati i jedva čekaš ljetne tulume? Tvoj partijanerski look naprosto uvijek privlači pozornost? Zagrebačka banka i Večernji list te pozivaju da nam pošalješ fotku svog najluđeg partijanerskog looka-a, a dvije najkreativnije prijave nagradit ćemo s dva Collegium paket aranžmana! Jedan aranžman vrijedi za dvije osobe i sadrži: 4 noćenja u kampu Beachville + ulaznicu za Ultra Europe koja vrijedi za 3 dana festivala!

Bliži se ljeto, vrijeme je za nešto melodičnije i glasnije priče jer ljetni festivali i tulumi su pred vratima! Ako trebaš karte za 3 dana koncerta i mjesto u kampu Beachville, Collegium te poziva da ne propustiš priliku i zaigraš nagradni natječaj, možda baš ti osvojiš ovaj atraktivan aranžman za sebe i prijatelja! Zadatak je jednostavan: pošalji nam fotku svog najluđeg partijanerskog looka i/ili opiši svoj jedinstveni styling u nekoliko rečenica!

Zagrebačka banka i Večernji list donose ti specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj „Tvoj najluđi partijanerski look“ na koji se možeš prijaviti od 19.6. do 2.7.

Sretno!

NAPOMENA: Dopušteni su isključivo autorski radovi, znači tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ukoliko žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik će biti sankcioniran te neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.