Lako je hvarskim ugostiteljima, jeste li vidjeli tko k njima dolazi, požalila mi se njihova konkurencija na gotovo svakome mjestu koje sam do sada posjetio. I baš zato sam s velikim zanimanjem krenuo u ofenzivu na hvarske restorane. Hrana nije posebno skuplja nego drugdje, ali je zato puno kvalitetnije ispričana priča o njoj.
U konobi Lesina shvatio sam da u hvarskoj gregadi ima desetak vrsta začinskog bilja. Tko brani dečkima i curama u Karlobagu da i sami krenu u branje? Jednu noć proveo sam i u restoranu “Passarola”. Sjajno. Tko brani njihovim kolegama iz Crikvenice da kupe tako sjajno posuđe, da svaki komadić hrane genijalno upakiraju i puste vrhunsku glazbu umjesto Miše Kovača. Dragi ugostitelji, svi se pripremite za put i pogledajte kako Hvarani prodaju svoju gastro-enološku priču.
Ne samo milijarderima nego svima.
Sve sam skužio. :-) izvrstan prilog. ;-) Večernji, bog te blagoslovio. :-))