Promo

Uživajte na skijama na bajkovitoj Kranjskoj Gori

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
12.12.2013.
u 08:30
Pogledaj originalni članak

Kranjska Gora je bajkovito mjestašce smješteno između Karavanki i Julijskih Alpa, na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije, na 809 metara nadmorske visine. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama predstavlja izazov skijašima, planinarima i alpinistima. Poziva Vas da otkrijete njezina brojna lica i provjerite zašto predstavlja jedno od najpopularnijih zimovališta u susjednoj nam Sloveniji. Ova Megabon ponuda paketa u Apartmanskoj kući Berghi će vas istovremeno razmaziti odličnim odmorom u smještajnim jedinicama kuće Berghi te skijaškim užitcima s uključenim kartama za skijanje.

Prepustite se četverodnevnom Megabon paketu i uživajte na skijama uz trodnevne skijaške karte za dnevno i noćno skijanje za dvije osobe i spustite se po prekrasnim padinama Kranjske Gore, zimskog sportskog centra poznatog po natjecanju za skijaški kup te skijaškim skokovima na velikoj skakaonici na Planici.

Apartmanska kuća Berghi stoji uz biciklističku stazu Kranjska Gora – Martuljek na mirnoj lokaciji u blizini šume. Do centra grada i skijališta je dovoljna kratka, 7 minutna šetnju, a sam centra grada je udaljen nekih 500 metara. U apartmanskim kućama nude ukusno uređene i lijepo opremljene i održavane apartmanske sobe i apartmane različitih veličina s dovoljno prostora za zajednička druženja, dok istovremeno garantiraju privatnost u većim spavaćim sobama.  

Kranjska Gora jamči skijašku bajku skijašima svih nivoa, od početnika do profesionalaca, a među 20 km staza prevladavaju lagane do srednje teške staze namijenjene onima koji će tu učiniti prve zavoje kao i onima koji žele na blagim padinama poboljšati svoje skijaško umijeće. Staze orijentirane prema samoj Kranjskoj Gori spadaju u one blaže, dok se s druge strane brda, prema Podkorenu, nalaze se ozbiljnije staze kao i jedna od najstrmijih staza u Sloveniji. U Kranjskoj gori se neće osjećati zanemarenim ni oni koji obožavaju skijaško trčanje, pješačenje i ostale zimske aktivnosti a osoblje apartmanske kuće Bergi rado će Vam pomoći u organizaciji dodatnih aktivnosti.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr