Bračni krah

Vanja i Zoran Mamić razvode se zbog treće osobe?

Foto: Antonio Bronic/Pixsell
Vanja i Zoran Mamić razvode se zbog treće osobe?
15.02.2010.
u 20:08
Nakon 17 godina braka Vanja i Zoran Mamić navodno su odlučili krenuti svatko na svoju stranu, a pravi razlog tome je, kako se šuška, Zoranov preljub s Anom Šikić.
Pogledaj originalni članak

Nagađanja da je nešto trulo u braku Vanje i Zorana Mamića su istinita. Nakon 17 godina braka ovaj par je navodno odlučio skinuti bračno prstenje i krenuti svatko na svoju stranu i to, kako prenosi In Magazin, zbog treće osobe. Iako se više puta do sada nagađalo kako Vanja Mamić ljubuje suprugu iza leđa, navodno ona nije krivac za raspad braka nego Zoran koji, kako prenosi tjednik Story ljubi lijepu Anu Šikić. Velikih svađa i izbacivanja iz kuće ipak nije bilo, jer par navodno još uvijek živi pod istim krovom sa svoje dvoje djece te još nisu službeno podnijeli zahtjev za rastavu braka. Koliko istine ima u cijeloj ovoj priči, pokušali smo doznati od Vanje i Zorana, no na svoje mobilne telefone nisu se javljali.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OB
-obrisani-
05:35 16.02.2010.

što će jadna snjim kad je čitave dane u švicnatoj svlačioni ili za šankom,a ona željna ljubavi za svoju ljepotu...uživati se mora jer starost brzo dođe

PA
Parsifal
09:17 16.02.2010.

Tko je novinar,koja novina,e da i tko su uopće vanja i zoran?

MA
maklin
21:57 15.02.2010.

U okružju krize i povećanja PDV-a na 25% mi se ovdje bavim tračevima. Vrlo korisno Večernji listu ! umjesto da svi skupa gnjavite vladu zašto nema rješanja za krizu koja se produbljuje vi se bavite tračevima.