U Jadranovu se ima što izabrati, restorana je niz – Kloštar, Feral, Da Nino, Grabrova, Sv. Jakov..., no Selina, restoran nazvan po kvartu u Jadranovu, ima i odličnu priču.
Vladimir Brnić (75) najstariji je ugostitelj u Jadranovu, a o gostima se brine otkad zna za sebe. – Ugostitelj sam 61 godinu! Sjećam se i datuma prvog radnog dana, bilo je to 21. lipnja 1961. godine, srijeda! – veselo priča Brnić na terasi restorana Selina.
– Bio sam godinama i konobar na Jadroliniji, pa u Internacionalu u Kölnu, a sjećam se kako sam tu u Omorici u Crikvenici nosio dingač i piscu Erichu von Dänikenu koji je tvrdio da su nas posjećivali izvanzemaljci... U konobi koja radi od 1974. godine uz njega je i supruga Marica, a kćeri Martina i Dragana danas vode glavnu riječ. Da ste mladi konobar, biste li se opet bavili ugostiteljstvom? – Apsolutno! Da mogu, ja bih još 61 godinu bio ugostitelj, najmanje! Volim taj posao, naučio sam jezike, upoznao ljude, ma divota. Koje je vama najdraže jelo?
– Oslić, i na lešo i na žaru. Toliko ga volim da ga i nemamo na meniju! Sve osliće ja pojedem – veli Brnić. Cijene ovdje nisu previsoke, punjene lignje sa šunkom i sirom su 105 kuna, punjeni ramstek 140 kuna, a palačinke – 28 kuna. Dagnje na buzaru su 70 kuna. Gosti hvale i crni rižoto. Ručak za dvoje Večernjakovih reportera s mineralnom, kavom i desertom stajao je 316 kuna. To je fer za cijene na obali u sezoni.