Tradicionalno jelo

Volite punjene paprike? Ovih nekoliko trikova kod pripreme učinit će ih još ukusnijima

Foto: shutterstock
Volite punjene paprike? Ovih nekoliko trikova kod pripreme učinit će ih još ukusnijima
25.01.2021.
u 11:30
Nekoliko dodataka poput slanine i češnjaka dat će posebnu aromu.
Pogledaj originalni članak

Punjene paprike, omiljeno tradicionalno jelo koje se priprema u gotovo svakom domu, jednostavno je za skuhati, ali postoje neki trikovi i koraci kojih se treba držati kako bi ispale savršene.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati...

Foto: Thinkstock
Kuhanje
Foto: Thinkstock
janjeće pečenje
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Shutterstock
Kuhinja
Foto: Thinkstock
Mikrovalna pećnica, hrana
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Getty Images
Tjestenina
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Hotel Dunav
Foto: Thinkstock
Brokula
Foto: Shutterstock

Prva stvar koju možete 'nadograditi' je umak od rajčice u kojem se kuhaju. Umjesto da mu dodajete vodu, koristite temeljac ili višak bistre juhe od mesa i povrća. Osim toga, narežite malo slanine na kockice, ispržite i dodajte u umak. Ako ste ljubitelj ljute hrane, slobodno možete dodati i malo ljute papričice. Svi ovi dodaci dati će posebnu aromu i paprike će biti još ukusnije.

Kako prenosi Punkufer, mađarski kuhari savjetuju i da sačuvate malo slanine za nadjev i pomiješate je sa smjesom mesa i riže. Još jedan super dodatak koji će dati malo drugačiji okus je ulje ili namaz s aromom češnjaka  - dodajte jednu žlicu u nadjev. 

Mladi kuhar otkrio: Ovako se pripremaju prženi krumpirići!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
17:59 28.01.2021.

volim češnjak