beauty užas ili klasik

Vraća li se trajna ponovno u modu?

Foto: Thinkstock
Vraća li se trajna ponovno u modu?
04.07.2016.
u 12:33
Trajna uvijek u nama probudi poseban osjećaj nostalgije i sjećanja na devedesete kada su glave naših mama krasile nebrojene i pravilne sitne kovrče.
Pogledaj originalni članak

Možda ste mislili da je trajna frizura ostala samo u analima prošlosti zajedno s ostalim beauty užasima 80-ih i 90-ih poput plavog sjenila ili tamnije olovke od nijanse ruža, ali prevarili ste se jer polako, ali sigurno ponovno dolazi u modu.

Hoćemo li trajnu doista viđati na glavama trendseterica, iz redakcije portala Fashion.hr doznali su od voditelja frizerskog dijela DermaCare centra Ivice Palinića.

Trajna uvijek u nama probudi poseban osjećaj nostalgije i sjećanja na devedesete kada su glave naših mama krasile nebrojene i pravilne sitne kovrče. Ove sezone na svjetskim modnim pistama na predstavljanju kolekcija za jesen zimu 2016. mogli smo vidjeti povratak trajne, a nove modne komade brendova poput Roberta Cavallija i Altuzarra predstavilo je nekoliko manekenki koje su imale trajnu i moramo priznati da ove nove trajne kovrče izgledaju chic, mekane i prirodnije nego originalne verzije iz 80-ih i 90-ih.

Hoće li se zaista trajna vratiti u modu i tko bi se tome najviše veselio, pročitajte na portalu Fashion.hr. 

>>Hoće li nova frizura Chrissy Teigen postati hit?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.