Promo

Zakoračite u Novu godinu u biseru Jadranske obale - Splitu

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
18.12.2013.
u 09:00
Provedite najdužu noć u godini u zanosnom Splitu uz vatromet, uz slavlje do jutarnjih sati na splitskoj rivi uz hitove Gibonnija, Dino Dvornik tribute banda, Noe te Mjesnog odbora.
Pogledaj originalni članak

Sjaj stotinu lampica i novogodišnjih ukrasa spojen s mirisom kuhanog vina, cimeta i božićnih kolačića koji se širi iz brojnih kafića i restorana uz obalu, šum valova koji se isprepliće s veselim uzvicima, smijehom i pjesmom i toplina u srcima svih ljudi dobre volje. Prekrasne slike novogodišnjeg slavlja koje vam se urežu duboko u sjećanje i koje Vas prate kroz cijelu 2014. godinu.

Zakoračite u Novu godinu baš tako; u biseru Jadranske obale, zanosnom Splitu uz vatromet, uz slavlje do jutarnjih sati na splitskoj rivi uz hitove Gibonnija, Dino Dvornik tribute banda, Noe te Mjesnog odbora. Tisuće grla radosno pjevaju, rivom se širi slatki miris božićnih dobrota a na nebo iznad kristalno čistog mora osvjetljuje vatromet s tisuću boja - čaše u zrak i neka odbrojavanje započne – početak Nove godine biti će još slađi ako ga dočekate u čarobnom Splitu!

Provedite najdužu noć u godini s Megabon paketom u vrhunskom Hotelu President 4* Split, smještenom u samom središtu grada Splita, u podnožju velebnog Marjana. Gradski hotel modernog arhitektonskog i estetskog dizajna pruža izuzetan komfor i udobnost. Hotel karakterizira blizina povijesnog središta i upečatljive kulturne stare jezgre grada koja nikoga neće ostaviti ravnodušnog.

Vaš boravak u Splitu će zasigurno zasladiti dva noćenja u ovom vrhunskom hotelu s bogatim doručkom, korištenje bežičnog Interneta te rana prijava i kasna odjava iz hotela zahvaljujući kojoj ćete se moći odmoriti nakon burnog novogodišnjeg tuluma.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr