Jeste li znali?

Zaposlenik McDonald'sa otkrio kako priprema luk pa šokirao mnoge: 'Ovo je odvratno'

Foto: TikTok
Zaposlenik McDonald'sa otkrio kako priprema luk pa šokirao mnoge: 'Ovo je odvratno'
06.10.2022.
u 13:30
U videu je otkrio da je luk koji koriste u hamburgerima koje svi poznajemo i volimo unaprijed pripremljen.
Pogledaj originalni članak

Nedavno je jedan djelatnik McDonald'sa šokirao korisnike na društvenim mrežama otkrivši kako popularni lanac brze hrane priprema jedan od najtraženijih priloga iz ponude;  luk. U svojoj je TikTok objavi; koja je pogledana više od 13,6 milijuna puta; mladić po imenu Justin otkrio da je luk koji McDonald's koristi u svojim hamburgerima, a koji mnogi obožavaju, pripremljen unaprijed, i to metodom koja će kod većine  izazvati mučninu.

Volite li grickati kisele krastavce? Ovo je dobro znati:

Foto: Thinkstock
Kiseli krastavci
Foto: Thinkstock
Ukiseljene salate, kiseli krastavci
Foto: Thinkstock
Ukiseljene salate, kiseli krastavci
Foto: Thinkstock
Kiseli krastavci

@justinalbert19 how we make onions at mcdonalds! (comment what you want to see next) #mcdonalds #fyp #foryoupage ♬ Mc/Donald's - The Inertia King

Justin kaže da je taj luk dehidriran, a proces dehidracije uključuje uklanjanje tekućine kako bi što dulje bio jestiv. U videu on taj proces i demonstrira tako da u lonac ubacuje luk i hrpu leda, a zatim ga napuni vodom i kuha. Kad dobije gustu smjesu, poklopi i luk je spreman za upotrebu.

Iako je mnogima poznato kako se iz hrane izvlači voda, ovo je šokiralo mnoge obožavatelje fast food restorana. "Je li ovo šala?!", komentirao je jedan, dok je drugi napisao: "Ne znam što sam zapravo očekivao..."

Nakon što je video 'eksplodirao' na TikToku, javili su se i drugi zaposlenici McDonald'sa, a jedan je otkrio: "Zapravo imamo dvije različite vrste luka, svježi i dehidrirani. Dehidrirani ide u McDoubles, Big Mac, cheeseburgere, itd., a svježe narezani idu u hamburgere."

Očistite masnoću iz pećnice: Trebaju vam samo dva proizvoda koja sigurno imate kod kuće!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.