u slast!

Želite nešto zdravo, ukusno i dijetno? Imamo recept za vas!

Foto: Thinkstock
Želite nešto zdravo, ukusno i dijetno? Imamo recept za vas!
12.02.2014.
u 12:23
Povrće treba pirjati, a rižu posebno skuhati
Pogledaj originalni članak

SASTOJCI:

glavica luka, 1 paprika babura, 80 g svježih šampinjona, 50 g kukuruza šećerca, 40 g mrkve, 150 g riže, 60 g rajčice

PRIPREMA:

Povrće nasjeckati na kockice i pirjati ga u tavi sljedećim redoslijedom: prvo luk, zatim dodati papriku, šampinjone i mrkvu, i tek na kraju kukuruz i rajčicu. Posebno skuhati rižu i pomiješati je s povrćem u tavi. Dodati aditive koji će riži dati tradicionalnu narančastu boju.

Staviti jelo u lim i peći u pećnici oko pet minuta na 300 stupnjeva. Poslužiti toplo.

>>Ako ponudite prijateljima ovo jelo, nećete pogriješit

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.