potpuni promašaj

Žena nasmijala pratitelje nakon neuspjelog tretmana obrva: ‘Izgledaš kao Mr. Bean!'

Foto: Tik Tok
Žena nasmijala pratitelje nakon neuspjelog tretmana obrva: ‘Izgledaš kao Mr. Bean!'
19.10.2022.
u 12:30
U videu se žena prvo histerično smije, a zatim otkriva svoje obrve nakon tretmana, koje su vidljivo puno tamnije od boje njezine kose
Pogledaj originalni članak

Laminiranje obrva je beauty trend koji je prisutan već neko vrijeme, a popularan je jer može učiniti da rjeđe obrve izgledaju gušće, dok obrvama koje su prirodno guste daje definiciju i oblik. Ponekad se obrve i obojaju kao dio tog procesa, ovisno o vašoj želji. Tako je jedna žena, koja se naručila na ovaj tretman, odlučila i malo obojati obrve, no rezultat nije ispao onako kako se ona nadala, a mnogi su ju usporedili s TV likom Mrs. Beanom, piše Mirror.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

Foto: Shutterstock
šminkanje make up
Foto: Thinkstock
make up
Foto: Shutterstock
narančasti ruž za usne
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Thinkstock
Žena
Foto: Thinkstock
Ruž
Foto: Thinkstock
Make up
Foto: Shutterstock
Žena s kistovima

U videu se žena prvo histerično smije, a zatim otkriva svoje obrve nakon tretmana, koje su vidljivo puno tamnije od boje njezine kose. Nije otkrila je li tražila povrat novca i je li se žalila na dobivenu uslugu, no priznala je da na ovaj tretman neće ići u skorije vrijeme.

- Što sam si to učinila? Ne znam želim li se smijati ili plakati - rekla je u videu, a zatim pogledala u kameru s užasnutim izrazom lica. 

 

@sarahdonnelly5 I was trying to keep up with the kids, so I got my brows laminated, and this happened. 🙈 #fyp #foryou #foryoupage #funny #comedy #laugh #eyebrows #gonewrong #hadtoshare ♬ original sound - Sarah Donnelly

 

Dok su neki korisnici suosjećali s njom i pisali joj da im je žao, neki su sve okrenuli na šalu pa su je uspoređivali s brojnim likova iz crtića ili filmova. 

- Drago mi je da ste pronašli humor o ovome, ja bih zasigurno plakala - napisala joj je jedna korisnica.

"Ne razumijem zašto bi stavili crnu boju na obrve žene koja ima plavu kosu", komentirala je druga, a treća je dodala: "Ne znam podsjećate li me više na Angry Birds ili na Mr. Beana."

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome':

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.