Narodna zimska kuharica

Dar uz Večernjak – trodijelna Zimska narodna kuharica

Foto: VL
Zimska narodna kuharica
Foto: VL
Zimska narodna kuharica
Foto: VL
Zimska narodna kuharica
Foto: VL
Zimska narodna kuharica
Foto: VL
Zimska narodna kuharica
07.11.2016.
u 09:04
Ne propustite trodijelni prilog na dar svim čitateljima Večernjaka u utorak, srijedu i četvrtak
Pogledaj originalni članak

Kako skuhati tradicionalnu sarmu, pripremiti tripice ili pak domaće kobasice? Kako napraviti razne mesne delicije, orehnjaču, fritule ili rafiole? Znate li što je zelena sarma? Večernjak vam u utorak, srijedu i četvrtak donosi odgovore na sva ta i još mnogo drugih pitanja. U trodijelnom prilogu Narodna zimska kuharica doznat ćete koja su jela odlična za imunitet, a koji će vam recepti, prema pričama naših baka, osigurati dugovječnost.

Pronaći ćete recepte slastica s nostalgičnim mirisima i okusima od sjevera do juga, a naučit ćete i kako se rade kulen, domaće kobasice i sudžuk.

U utorak ne propustite prvi dio trodijelne kuharice u kojoj donosimo najbolje za vaš džep i stol. Jedinstveni, starinski recepti za arambašiće, japrak, sarmu...

U srijedu vam darujemo drugi dio Zimske narodne kuharice s receptima za tradicionalne kolače i delicije - fritule, orehnjače, rafiole i mnoge druge kolače.

U četvrtak dolazi i treći dio kuharice s receptima za zdravlje i imunitet – grah, slanutak, leća... a za Martinje i mesne delicije na dekagrame.

Od utorka ne propustite trodijelnu Zimsku narodnu kuharicu na dar svim čitateljima Večernjaka!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr