Inspirira mnoge

Zlostavljali su ju zbog debljine, odjeće i kose, a ona je uzvratila na najbolji mogući način

Foto: Privatna arhiva
Zlostavljali su ju zbog debljine, odjeće i kose, a ona je uzvratila na najbolji mogući način
27.04.2020.
u 10:58
U školi nije imala prijatelje i svi su ju nazivali pogrdnim imenima. Odlučila im je vratiti na najbolji mogući način.
Pogledaj originalni članak

Diane Prick otkrila je za news.co.au kako je svakodnevno bila zlostavljanja od strane svojih vršnjaka i školskih kolega jer je imala višak kilograma. Osim toga zadirkivali su ju zbog loše odjeće i kovrčave kose. 

Ova 36-godišnjakinja iz Melbourna odlučila je uzvratiti onima koji su joj priredili pravi pakao u djetinjstvu na najbolji mogući način - promijenila je način života i počela se natjecati u bodybuildingu. 

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

"Nazivali su me svinjom zbog viška kilograma, izmislili su pjesmu o meni i pjevali ju", požalila se Diane. Osjećala je kao da nije dovoljno dobra da bi nekome bila prijateljica, a sva zadirkivanja ostavila su posljedice. Iako nikada nije bila pretila, Diane kaže da je imala loše prehrambene navike i nije puno vježbala zbog čega se osjećala depresivno.

Kako biti fit i nakon pedesete, pogledajte u videu:

Jedan dan, listajući društvene mreže vidjela je oglas za bikini modele, a to ju je inspiriralo da promijeni svoj način života. Izbacila je brzu hranu i alkohol i počela trenirati. Izgubila je 8 kilograma, 'pala' u nekoliko brojeva odjeće, a masnoću tijela smanjila je s 34,7 posto na 12. Zdravi način života doveo ju je do zavidne figure i samopouzdanja, pa je u listopadu 2019. godine sudjelovala na bodybuilding natjecanju - i pobijedila. "Nisam mogla vjerovati i bila sam tako ponosna što sam dogurala do toga. Nikada nisam mislila da ću biti ponosna na svoje tijelo. Uvijek bih nosila odjeću koja sve prekriva, sramila sam se i mrzila. Za curu koja je bila zlostavljana ova je promjena i psihička, ne samo fizička, a činjenica da sam stajala na pozornici u bikiniju jer nešto posebno."

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Ove godine slavi 37. rođendan, ali kaže da se osjeća bolje nego u dvadesetima. Svoju priču dijeli kako bi podigla svijest o zlostavljanju i kako bi drugima, koji se nalaze u istoj situaciji kao ona nekada, postala inspiracija. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.