Kulinarstvo ostaje njegova prva ljubav, no popularni chef Deniz Zembo odlučio se okušati i u ugostiteljstvu te je večeras, nedaleko od Arene, i službeno otvorio prvi butique-hotel u Puli.
Kada je riječ o Zembi, ništa ne može bez kreativnog kulinarstva pa će hotel imati i restoran koji će, nema sumnje, plijeniti pažnju svih ljubitelja moderne i minimalističke kuhinje koja osvaja naoko nespojivim kombinacijama.
Prvi gost popularni roker Zucchero
U hotelu Amfiteatar, baš kao ni u Zembovim kulinarskim kreacijama nema ništa što bi se moglo nazvati ili osjetiti suvišnim. Minimalizam od prvog do posljednjeg centimetra, minimalističke linije, monokromnost sivih tonova s kao pistač zelenim detaljima sve što se na pedesetak metara od Arene može naći u 18 modernih soba.
Među prvim gostima koji su se upisali u knjigu posjetitelja i prije službenog otvorenja bio je roker od kalibra Zucchero.
Chef velikog srca
– Hotel koji ima tri zvjezdice i restoran te terasa živjet će svaki svojim životom i brendirati ćemo ih posebno – rekao je popularni chef koji je, podsjetimo, ovaj tjedan odradio i kulinarsku "humanitarku" na Istrian Gourmet Festivalu u sklopu ATP turnira u Umagu. S agroturizmom Tončić kuhao je i oduševio goste humanitarne večere na kojoj su se prikupljala sredstva za razminiranje, a domaćica večeri bila je predsjednica Zaklade za humanitarno razminiranje Đurđa Adlešič.