Brak na prvu

Adam je konačno otkrio ono što je sve njegove obožavateljice zanimalo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
13.04.2020.
u 11:08
Natjecatelj showa "Brak na prvu" odgovorio je na pitanje koje je njegove obožavatelje najviše zanimalo, a tiče se njegovog izgleda.
Pogledaj originalni članak

Adam Kromer iz RTL-ovog showa „Brak na prvu“ možda nije očarao svoju suprugu u showu Nikolinu Tutić, ali zato je sudjelovanjem u showu Adam stekao popriličan broj pratiteljica i obožavateljica na društvenim mrežama. Ovaj vlasnik vinarije veliki je zaljubljenik u vježbanje i podijelio je s obožavateljima nekoliko videa u kojima vježba i brzo su ga zatrpali porukama da im otkrije nešto više o svojem režimu vježbanja i nešto više o sebi.

Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
brak na prvu
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: RTL
Foto: RTL
Brak na prvu
Foto: Instagram
Foto: Instagram

- Drage moje i dragi moji...Pošto je došlo jako puno pitanja...da odgovorim tu u jednom bar na neka od njih. Imam 187 cm, 93 kg i vodenjak sam. Treniram 4 puta tjedno i ne pijem ništa osim whey proteina. (okej i pivo i vino). S obzirom na veliki interes za trening, potrudit ću se više objavljivati i odgovarati na upite. Pusa. – bio je Adam odgovor na pitanja koja su najviše zanimala obožavateljice. Iako se show još uvijek prikazuje gledatelji su otkrili da Adam i Nikolina nisu nastavili svoju priču nakon showa, ali je show zato spojio Adama s drugom natjecateljicom iz showa. Riječ je o Gordani s kojom navodno Adam očekuje i prinovu.

Pogledajte koje su se romanse rasplamsale u redakcijama domaćih televizija

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:39 13.04.2020.

Taj RTL je smeće od televizije.Tko to gleda??

CH
ChristinaAlvarado
13:33 13.04.2020.

Google sada plaća od 17000 do 22000 USD mjesečno za rad putem interneta od kućE. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam 20544 dolara u prvom mjesecu na ovom poslu. Mogu reći da mi se život promijenio-potpuno na bbolje! Provjeri što radim .....>>>>> D­o­u­c­a­s­h.c­o­M

Avatar MichelleAB77
MichelleAB77
13:40 13.04.2020.

Linda, 19. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m