'sirove strasti'

Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti!

Foto: NovaTV
masterchef
Foto: NovaTV
masterchef
Foto: NovaTV
masterchef
Foto: NovaTV
masterchef
Foto: NovaTV
masterchef
Foto: NovaTV
masterchef
26.03.2014.
u 11:18
Koja je poveznica između šiljila i tikvice, kakvim će se autorskim jelom Nada predstaviti žiriju te hoće li pripremom namirnica bez kuhanja i pečenja zadovoljiti njihove visoke kriterije, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV
Pogledaj originalni članak

Nova epizoda Celebrity MasterChefa predstavit će nam "Art of raw", potpuno drugačiji pristup namirnicama i samoj pripremi jela čija je sljedbenica Nada Rocco. Simpatična glumica uživa u pripremi sirove hrane te je na tu temu napisala i kuharicu "Moje sirove strasti" koja još uvijek čeka izdavača.

- Sviđa mi se aluzija na taj film! - prokomentirao je Andrej Barbieri naziv kuharice. Na sirovu prehranu Nadu je potaknulo predavanje Victorie Boutenko koje je prije nekoliko godina slušala u Zagrebu, a slušajući to predavanje odlučila je neke svoje manje zdravstvene probleme riješiti upravo prehranom bez termičkih obrada.

- Ako ćemo se još malo družiti, možda me uspiješ nagovoriti! - komentirao je Radovan.

Koja je poveznica između šiljila i tikvice, kakvim će se autorskim jelom Nada predstaviti žiriju te hoće li pripremom namirnica bez kuhanja i pečenja zadovoljiti njihove visoke kriterije, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.

U petoj epizodi gledateljima će se predstaviti i Anđa Marić

- Ja sam mama, glazbenica, bavim se i umjetnošću. Ne mogu za sebe reći da sam umjetnica, a po novom sam spisateljica - kaže Anđa.

>>U MasterChef kuhinju ulaze Luka Nižetić i Anđa Marić

Foto: NovaTV

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.