U DRUŠTVU ZVIJEZDA

Amerikanka prozvala Maju Šuput zbog Photoshopa: 'Nema bora, vrat joj je sužen...'

Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
Foto: Instagram
Maja Šuput
15.12.2020.
u 09:22
U videu su se našle Kylie Jenner, Jelena Karleuša i još nekoliko influencerica, a među njima i Maja Šuput, za koju je Jessica rekla kako je hrvatska pjevačica kojoj ne zna ime
Pogledaj originalni članak

Američka fotografkinja Jessica Kobeissi na svom je YouTube kanalu kojeg prati gotovo dva milijuna ljudi otkrila čari Photoshopa na primjerima reality zvijezda.

U videu su se našle Kylie Jenner, Jelena Karleuša i još nekoliko influencerica, a među njima i Maja Šuput, za koju je Jessica rekla kako je hrvatska pjevačica kojoj ne zna ime. Fotografkinja je za usporedbu stavila dvije Majine fotografije – jednu photoshopiranu s Instagrama i drugu koju je snimio fotograf Pixsella lani na  humanitarnom koncertu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu

– Ovdje kao da upotrebljava ''ring light'' za osvjetljenje. Možda njezin šminker upotrebljava takvo osvjetljenje kada je fotografira kao klijenticu. Čelo joj je blendano, a oči odlično sređene. I šminka je popravljena Photoshopom. Lijepo je retuširano – rekla je fotografkinja je i dodala kako se zumiranjem lica uopće ne vide pore i tekstura kože.

– Nema bora smijalica, vrat je previše gladak, nema nikakvih linija ni bora. Kad vidite ovakvu sliku, morate se zapitati gdje su linije, svi ih imamo. I vrat joj je također preretuširan – zaključila je fotografkinja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
12:56 15.12.2020.

Sjetim se besposlenih popadija...kozlića...krstitka...

DU
Deleted user
12:46 15.12.2020.

Maja Šuput.....LOL......