SRETNO ZALJUBLJENI

Ana Gruica Uglešić sa suprugom slavi poseban dan: 'Zaslužuje beneficirani radni staž'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Ivan Gudić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
Foto: Ana Gruica/Instagram
18.08.2024.
u 21:00
Glumica i psihijatar na današnji dan slave sedmu godišnjicu braka. Splićanka je tim povodom na Instagramu objavila fotografije s njihovog vjenčanja, a potom je u pričama otkrila što joj je suprug poklonio.
Pogledaj originalni članak

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić zaljubljena je i u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Par je u početku sklopio civilni brak, a odnedavno su vjenčani i u crkvi nakon što je on dobio crkveni razvod od bivše supruge Diane. Ana i Boran na današnji dan slave sedmu godišnjicu svoje ljubavi.

Atraktivna brineta ovaj događaj obilježila je i na društvenim mrežama, gdje je objavila zajedničke fotografije nje i supruga s vjenčanja te mu uputila čestitku. - Hvala ti što već sedam godina veze, od toga šest godina civilnog i jednu godinu crkvenog braka ovako gledaš u mene. Bez treptaja oka. Vrijedi nam kao 14 godina, jer biti sa mnom zaslužuje beneficirani radni staž. Sretna nam godišnjica, mužu moj. Obolet - napisala je 41-godišnjakinja u opisu fotografija. U Instagram pričama potom je otkrila da je od supruga za poklon dobila babu "grdelinušu", djelo akademskog slikara Nene Mikulića, koje možete pogledati u naslovnoj galeriji.

U komentarima na objavu supružnici su primili brojne čestitike: - "Sretna najsretnija", "Ali stvarno isto gleda, sretna vam godišnjica, dragi ljudi", "Čestitamo dragi Ana i Borane..... oboje ste duše od ljudi", "Sretno vam bilo zauvijek" - pisali su pratitelji.

Inače, Ana i Boran 19. kolovoza prošle godine vjenčali su se drugi put i tada su izmijenili bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla u treću haljinu koju je tek sad pokazala u novoj objavi na Instagramu. Treća haljina koju je nosila je ona s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura.

VEZANI ČLANCI:

- Isuse, sad ću zvučat kao neka naglo prosvijetljena, htjela sam reći da smo uistinu dan nakon vjenčanja Boran i ja komentirali kako se osjećamo drugačije, ali pozitivnije, drugačije, ljepše. I zaključili smo tko vjeruje u Boga, da je to Duh Sveti, uistinu je s nama. Više si povezan. Pa ipak je to poseban dan za jednu ženu jer puno se puta možeš udavati, ali jednom u crkvi - ispričala je nedavno Ana u intervju kako se osjećala nakon crkvenog vjenčanja. Otkrila je tada da sa svojim 9 godina starijim odabranikom jako priželjkuje dijete.

- Dajemo sve od sebe čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli, tako da ćemo pričekati da on da svoj znak, priznala je Ana. S Boranom je vjenčanje kod matičara imala u kolovozu 2018. godine i tada su na ceremoniji vjenčanja na Šolti u romantičnom okruženju bili prisutni samo članovi njihove najuže obitelji te kumovi. 

GALERIJA: Ana Gruica Uglešić uputila je emotivnu čestitku suprugu Boranu: Ne boj ih se

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Poznati na premijeri "Crvene vode" Jurice Pavičića
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Poznati na premijeri "Crvene vode" Jurice Pavičića
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Poznati na trećoj večeri Melodije Jadrana
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Andrej Plenković i brojni poznati na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Poznati na trećoj večeri Melodije Jadrana
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Poznati na modnoj reviji Matije Vuice u dvorcu Trakošćan
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Ana Gruica s novim de?kom

Podsjetimo, Splićanka je početkom godine na društvenim mrežama čestitala 50. rođendan svom suprugu Boranu Uglešiću i poručila mu je kako njegovo najbolje vrijeme tek dolazi.  - Mom mužu, prije svega čoviku sa velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan! Boran Uglešić godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi…- napisala je Ana i objavila fotografiju sa suprugom.

Prije braka s Boranom glumica je bila u vezi s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Marata i s kojim je ostala u odličnim odnosima.

VIDEO: Drama na koncertu Jelene Rozge! Dogodilo joj se ono najgore, a obožavatelji su je brzo spasili

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.