JAVILA JOJ SE

Maju Šuput šokiralo što je jedna žena dala njezinom vozaču: Krenula je u potragu za njom!

Foto: Instagram
1/20
18.08.2024.
u 12:30

Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila ovu lijepu gestu te od anonimne žene zatražila da se javi. Na završetak potrage nije trebalo dugo čekati, a Šuput je dizajnerici obećala da će njezinu haljinu nositi na sljedećem nastupu.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Maja Šuput, zbog radnog ljeta konstantno je u pokretu, a na svom putovanju jadranskom obalom doživljava razne situacije. Tako joj je jedna žena poklonila haljinu koja odgovara njenim proporcijama, odnosno predala je Majinom vozaču. Šuput se istog trenutka dala u potragu za 'počiniteljicom' ove lijepe geste i na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju u crnoj pripijenoj kreaciji. 

U opisu objave pjevačica je napisala sljedeće: -  Jučer na koncertu u Rasopasnom, na Krku (nemam slike sa svirke jer jednostavno nije bilo fotografa) gdje je bio lom od energije i količine ljudi, mom vozaču je prišla žena i dala mu uredno zapakiranu haljinu za mene. Nije tražila ni da mi osobno da, niti da me upozna, samo da mi on preda haljinu pa ako mi se svidi ...Od stotine narukvica, plišanaca, crteža, poklona za Blooma koje dobijem svaku večer dok pjevam prvi put da mi je netko nepoznat dao haljinu. Koja je handmade i skroz u centimetar moj broj - pohvalila se Maja pa pozvala anonimnu ženu da se javi: - Zaista cijenim svačiji trud i rad pa ću tako podržati i rad ove žene. Znam da je bila vizitka unutra ali sam ju u transportu noćas od Krka do Zadra izgubila pa neka se umjetnica javi da joj se zahvalim - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Nije trebalo dugo čekati na završetak potrage za ženom. Naime, u komentarima se oglasila dizajnerica iz jednog riječkog krojačkog studija i poručila: - Zahvaljujem se na velikom gestu i prepoznavavanju Hand made unikatnog rada. Od srca veliki pozdrav za gospođu Maju Šuput koja je zaista pokazala da ima veliko srce - nakon čega je njezin komentar prikupio gotovo 300 lajkova. Komentar je ubrzo vidjela i Šuput te odgovorila: - Aaa našli smo vas. Hvala vama, toliko ste nenametljivi bili da mi se uz vaš neosporan rad to iznimno svidjelo. A haljina se očito sviđa svima pa sam odlučila u njoj pjevati večeras - otkrila je pjevačica. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, naša pjevačica godišnji odmor uspješno usklađuje sa stalnim nastupima, na kojima joj društvo pravi suprug Nenad Tatarinov. Maja i Nenad tako su prije par dana bili na Krku, a između dva nastupa odlučili su se opustiti uz čašu šampanjca i pritom doživjeli nezgodu koju je pjevačica podijelila na društvenim mrežama.

Naime, Nenadu je prilikom otvaranja šampanjca s prsta odletio vjenčani prsten, pao na pod i završio točno ispod drvenih dasaka. Ubrzo su prionuli u akciju spašavanja, a dodatnu pomoć pružio im je Carlos, inače zaposlenik beach bara u kojem su provodili slobodno vrijeme. - I tako je moj muž, dok je otvarao šampanjac, izgubio vjenčani prsten. Možda prsten nađemo, a možda zgromim muža - pričala je Šuput snimajući pokušaj pronalaska za Instagram story, te u jednom trenutku uzela čašu šampanjca za smirenje. Prsten je na kraju ipak nađen.

GALERIJA: FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

1/23

Također, na društvenoj mreži Instagram Maja se pohvalila da je sa suprugom bila i na romantičnoj večeri za koju se posebno odjenula. Naime, Maja i Nenad Tatarinov bili su u jednom restoranu, a Šuput je sve objavila na društvenim mrežama.

- Večer samo za nas dvoje - napisala je naša popularna pjevačica. Maja je za posebnu večer nosila dugu svilenu haljinu s crvenim detaljem. Haljina je imala i dubok izrez na leđima koji je istaknuo Majinu vitku figuru. Brojni pratitelji i obožavatelji odmah su joj se javili u komentare i uputili joj komplimente. ''Uvijek posebna i elegantna'', ''Wow, predivna'', ''Uživajte'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja na Instagramu.

VIDEO: Baby Lasagna pokazao novi imidž: Uz Vojka V i Nipplepeople napravio show

Ključne riječi

Komentara 5

ID
Ivo_didin
13:07 18.08.2024.

Malo reklame i samoreklame..

VI
Visibaba
16:24 18.08.2024.

Žena se snašla i pronašla odličan način da se izreklamira. Skidam kapu.

SK
skupiduša
15:17 18.08.2024.

Nevažno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije