Druga godišnjica veze

Ana iz 'Života na vagi' opisala kako ju je Dominik zaprosio: Bilo je malo i smiješno

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: RTL
Dominik Kračun
Foto: instagram
Foto: RTL
Dominik Kračun
Foto: Instagram
Foto: Instagram
16.11.2022.
u 17:30
Vjenčanje planiraju za 2024. godinu u Slavoniji i otprilike imaju neki plan i jedno je sigurno - svirat će im tamburaši.
Pogledaj originalni članak

Show "Život na vagi" osim što je kandidatima pomogao da skinu višak kilograma i promijene svoje životne navike, nekima je donio i ljubavnu sreću. Jedan od tih parova su i Ana Žderić (24) kandidatkinja četvrte sezone "Život na vagi" i Dominik Kračun Dodo (24), finalist pete sezone RTL-ovog showa koji su se upoznali putem društvenih mreža a zajednička poveznica im je bio show koji im je promijenio život. Ovaj par jučer je slavio drugu godišnjicu veze, a Dominik je iznenadio Anu i kleknuo pred nju, što nije očekivala i za RTL je ispričala kako se odvila prosidba.

- Bilo je malo i smiješno. Klečao je i pričao sa mnom, zezao me kako mu nisam za godišnjicu ništa kupila. 'Ma, što pričaš ti, napravila sam ti tortu', rekla sam mu i kroz šalu rekla da ga može biti sram. On mi je potom rekao kako mi je kupio kartu, a ja sam se ponovno našalila i pitala ga: 'Kartu za propast?'. Tu smo se počeli smijati, a on je izvadio prsten. Gledala sam u prsten dvije minute i zbog sreće sam dobila napadaje smijeha. Bilo je spontano, smiješno i rekla sam 'da" - ispričala je Ana za RTL.

Vjenčanje planiraju za 2024. godinu u Slavoniji i otprilike imaju neki plan i jedno je sigurno - svirat će im tamburaši. Zaruke će proslaviti uskoro kod Ane u Slavoniji, a ona kaže kako njezin tata zeza Dominika kako ovo nisu službene zaruke jer nije prethodno zatražio njegovo dopuštenje. 

VIDEO Jelena Rozga u hotelu Esplanade promovirala je svoj novi album "Minut srca mog"

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.