ZVIJEZDE

Ana Rucner u tetovaži i piercingu

28.03.2004.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - Nakon što je istetovirala na leđima violončelo, Ana Rucner odlučila je probušiti pupak. Sve je obavljeno u "Godini zmaja", kod Duška i Miljenke, brzo i bezbolno. Zbog nastupa u nisko strukiranim hlačama je željela da se vidi pupak koji sad s piercingom izgleda prilično seksi. A za piercing ju je nadahnula pjesma Ivane Kindl Strasvena žena i orijentalni ples, pa će, kaže, sad i ona biti strasvena. Kad kupi novi bijeli električni violončelo, kaže, i on će biti na njezinom tijelu.

Nakon uspješna nastupa na Dori, Ana se užurbano priprema za snimanje prvog spota, a početkom travnja očekuju je nastupi na Balu studenata i na Balu menadžera. (D. M.)

Nosi par čizama osam godina

Glumac Heath Ledger troši najmanje na cipele jer jedan par čizama nosi čak osam godina: - U njima se osjećam udobno, to je dio kuće. Nosim ih posljednjih osam godina. Kada biste u njih stavili beton, izvukli biste savršen otisak moje noge. U svojoj najdražoj obući otišao je čak i na prošlogodišnju dodjelu Oscara, a tada su njegove čizme, kaže, upoznale četkanje. (Ž. Ma.)

Bebu čekaju u seoskoj idili

Frontman skupine Coldplay Chris Martin i njegova supruga megazvijezda Gwineth Paltrow bježe iz Londona na selo kako bi se dijete, što ga očekuju u lipnju, rodilo bez stresa. Premda su oboje stambeno situirani u glavnom britanskom gradu, Chris je predložio, a Gwineth prihvatila, da se do djetetova rođenja presele u mirnije okružje, u pitoreskno selo Great Tew u Oxfordshireu.

Njihovi prijatelji tvrde da su se na prvi pogled zaljubili u malenu kućicu, sa samo dvije spavaće sobe, koju će plaćati 500 funti na tjedan. Dakako, cijena iznajmljivanja neovisna je o dekorativnim zahvatima koje par namjerava učiniti kako bi se u kućici osjećao što udobnije, posebice kad se dijete rodi.

Stanovnici Great Tewa tvrde kako je poznati par posve prihvatio selo, a i selo njih. To im i nije bilo teško jer očito su oboje ljubitelji prirode, pogotovo Chris koji za sebe kaže:

- U srcu sam dječak sa sela i iznimno me veselilo pokazati Gwineth taj predivni kutak prirode.

Uz to, nedavno je u showu Sadie Frost lijepa Gwineth izjavila kako je definitivno odlučila prvo dijete roditi u Britaniji premda to znači da dijete neće biti državljanin SAD. (RL)

4 Hero u Aquariusu

ZAGREB - Sljedeće nedjelje, 4. travnja, u zagrebačkom Aquariusu obilježava se pet godina Kontrapunkt večeri. Budući da se Kontrapunkt redovito emitira i na Radiju 101, peti rođendan te zanimljive klupske večeri bit će posvećen i 20. godišnjici Stojedinice. Baš zato Kontrapunkt kolektiv odlučio je večer učiniti iznimnom i ugostiti jednoga od pionira broken beata, future jazza, nu soula i drum"n"bassa - polovicu benda 4 Hero: Marca Maca.

4 Hero su producentski dvojac, uz Marca Maca u bendu je i Dego, koji je od početka 90-ih razbijao glazbene barijere te rano dobio epitet vizionara. Bježali su od slave i baš kad su etablirali određeni zvuk, krenuli su u nešto novo. U zapadnom su Londonu s drugim producentima i DJ-ima stvorili trenutačno najaktualnije klupske pravce pod imenom broken beats i nu soul.

Pogledajte na vecernji.hr